Cautare
, Contributor

Auto |
|

Porsche Leasing, finanțare auto în lei. Studiu de caz

bani_lei.jpg
Principalele avantaje ale leasingului financiar în lei sunt dobânda și ratele fixe pe toată perioada contractului, potrivit Porsche Finance Group.

Porsche Leasing lansează un nou produs financiar destinat companiilor și persoanelor fizice: leasingul financiar în lei, care poate fi accesat începând cu 19 februarie și care este disponibil atât pentru mașinile noi cât și pentru cele rulate.

„Piața de finanțare auto s-a maturizat în ultimii ani, iar acesta este momentul ideal pentru un produs în moneda națională. Clienții care optează pentru acest produs solid nu vor fi expuși riscului dat de cursul valutar sau de ratele variabile ale dobânzii”,spune  Christoph Binder, CEO al Porsche Finance Group.

Vezi cum sunt afectate companiile de leasing operațional de noul Cod Fiscal

Leasingul financiar în lei întregește gama de produse oferite de Porsche Finance Group sub umbrela conceptului one-stop-shop. Oferta financiară, ratele și asigurările pentru acest produs sunt exprimate în RON. Valoarea reziduală poate fi de maximum 20%, iar clientul devine proprietar la sfârșitul contractului. În plus, la un an de la semnarea contractului, clientul poate opta pentru rambursarea totală sau parțială în avans.

Principalele avantaje ale leasingului financiar în leioferit de Porsche Leasing sunt: dobânda și ratele fixe pe toată perioada contractului și consultanță din partea PFG pe toata durata acestuia. Un alt avantaj de care beneficiază cei care optează pentru acest produs este faptul că finanțarea în lei este mult mai flexibilă. De exemplu, avansul poate fi de minimum 15%, spre deosebire de 25% în cazul finanțării în euro.

Reprezentanții Porsche Finance Group se așteaptă ca produsul să fie foarte bine primit de piață, mai ales de către persoanele fizice.

Exemplu de calculpentru noul model de VW Golf 7, al cărui preț CIP este de 11.964 deeuro cu oferta financiară în lei:

–       Rata lunară: 549 lei

–       Rata fixă a dobânzii: 10,49%

–       Avans: 40%

–       Comisionul de analiză dosar: 666 lei

–       Taxa de administrare: 860 lei

–       Valoarea reziduală: maximum 20%, minimum 500 lei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii