Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Pomellato – Jocul dragostei

Pomellato este un brand italienesc de bijuterii care, pe lângă pietrele prețioase superbe și creațiile glamour, posedă și un sănătos simț al umorului, precum și o creativitate mai rar întâlnită în peisajul modern al marilor creatori de giuvaieruri.
HyperFocal: 0

 M’AMA NON M’AMA este, mai pe românește, un minunat (și costisitor) joc de „mă iubește, nu mă iubește“. Poate că unele domnișoare și doamne aleg margarete sau alte flori, dar cele care au respect pentru plante și pasiune pentru bijuterii pot alege din toate modelele de inele și, mai nou, brățări, pandante și cercei lansate de Pomellato.

Colecția M’AMA NON M’AMA a fost inaugurată în 2009 și a avut un succes imediat. Brandul a pornit cu nouă inele pentru această gamă. Nouă pietre – hessonit, ametist, peridot, topaz, turmalină roșie, piatra lunii, turmalină verde, garnet și iolit. Nouă emoții – pasiune, dorință, gelozie, tandrețe, dragoste, bucurie, speranță, plăcere și nostalgie.

Purtătoarea poate alege emoțiile și pietrele în funcție de dispoziția zilei. Sau a momentului. Ulterior, italienii au introdus și diamante maro, iar anul acesta proporțiile au fost editate astfel încât să se ajungă la dimensiunea petite, dar în același timp puternică. Ediția 2017 include cinci inele, pentru care Pomellato a ales topaz albastru, ametist, peridot, piatra lunii și garnet, precum și un pave de diamante albe.

Citește și Arta călătoriei

În premieră, Pomellato a introdus și brățările M’AMA NON M’AMA, în cinci variații de pietre prețioase și semiprețioase. Bijuteriile Pomellato se găsesc de acum și în România, în exclusivitate în magazinul REVE din Băneasa Shopping City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii