FacebookTwitterLinkedIn

Tradesilvania.com, platformă de investiţii în bunuri digitale, a anunțat vineri un nou parteneriat strategic cu TechVentures Bank.

Astfel, clienţii pot accesa asset-urile lor digitale în siguranță, iar fondurile vor fi păstrate în sistemul bancar naţional.

”Prin acest parteneriat aducem alături experţi din domeniul privat şi instituţional pentru a democratiza accesul românilor la piaţa de active digitale. Ne dorim să rămânem în topul companiilor de profil din România şi am creat astfel cadrul ideal care ne permite ca rulajele anuale de peste 200 mil de euro în 2021 să fie menţinute în sistemul financiar local şi chiar să atragem în ţara noastră sume importante din Spaţiul Economic European”, a declarat Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

Potrivit unui studiu efectuat de IPSOS în acest an, la cererea tradesilvania.com, 4 din 10 persoane care au auzit de criptomonede deţin sau au avut în posesie până în prezent, iar 8 din 10 români au declarat că intenţionează să investească în active digitale în viitorul apropiat.