FacebookTwitterLinkedIn

Mindclass, platformă de învățare digitală care folosește Inteligența Artificială pentru realizarea de cursuri video, se asociază cu The e-learning Company, oferind astfel acces la peste 700 de cursuri pentru mediul privat și universitar.

Mai mult decât atât, prin parteneriatul cu The e-learning Company, mindclass devine sub-reseller SkillSoft, cel mai important furnizor internațional de resurse de învățare digitală.  

Sistemul de Educație din România se confruntă cu o criză acută de resurse umane. Potrivit datelor publice, peste 50% dintre profesori ar putea ieși la pensie în următorii 10 ani. Peste 4.000 de profesori sunt necalificați iar 1.000 dintre cadrele didactice nu au studii superioare. Evident, cei mai buni profesori sunt concentrați în jurul marilor centre universitare. Cu ajutorul unor elemente de gamificare și Inteligență Artificială, o platformă de e-learning poate asigura nu doar o manieră interactivă de predare, ci și aceeași calitate superioară a actului educațional, indiferent de locul în care se află cursanții. Același lucru este valabil și pentru mediul de business. Putem pune la dispoziția utilizatorilor atât soluția de learning management, mindclass, dezvoltată de htss, serviciile noastre de generare de conținut la comandă, cu ajutorul A.I., precum și un pachet generos de peste 700 de cursuri pentru mediul privat și universitar. Toate acestea, utilizând tehnologii noi precum Inteligența Artificială și Realitatea Virtuală, o platformă cloud-based și concepte interactive care și-au dovedit utilitatea în educație, precum elementele de gamificare a experienței de învățare”, afirmă Gabriela Carata, Product Manager mindclass.  

The e-Learning Company și-a propus să „democratizeze” accesul la conținutul pe care-l are în portofoliu. Asta presupune ca biblioteca noastră de peste 700 de cursuri să fie disponibilă și pe alte platforme. După ce am evaluat foarte multe opțiuni, a fost evident că mindclass este varianta cea mai potrivită având în vedere potențialul de creștere sustenabilă al platformei”, a declarat Adrian Călin, Managing Partner The e-learning Company

Cu un sistem de licențiere anuală, la nivel de user, cele peste 700 de cursuri integrate pe platforma mindclass se livrează în format SCORM și acoperă teme precum business, tehnologie, cursuri de dezvoltare personală și cursuri de conținut general.