FacebookTwitterLinkedIn

Start-up-ul fintech MetaWealth, cu prezență în domeniul imobiliar, a încheiat o rundă de finanţare de 2 milioane de euro de la 11 investitori din Marea Britanie, Suedia, Portugalia, Spania, Elveţia şi România, a anunțat compania.

Platforma de tokenizare imobiliară ar fi fost evaluată de investitori la 50 de milioane de euro.

Cu o prezenţă în Bucureşti, Marbella şi Dublin, MetaWealth conectează dezvoltatorii cu cumpărători individuali şi investitori din întreaga lume, prin integrarea tehnologiei blockchain/ de tokenizare.

De la lansarea sa în martie 2023, platforma de investiţii a tokenizat 101 active imobiliare premium, cu o valoare totală a investiţiei de peste 20 de milioane de dolari. Start-up-ul fintech are sub contract proprietăţi imobiliare din trei ţări cu o valoare totală de 55 de milioane de dolari.

Printre proprietățile aflate în prezent pe platformă se află 31 de apartamente în proiectul rezidențial One Lake District, unde MetaWealth estimează un profit la exit de 32%, precum și patru vile de lux în complexul Vivace de pe Costa del Sol, Spania. Și aici se estimează un profit de 38% la exit.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania