Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Platforma de e-mail marketing Mailchimp va fi cumpărată de compania de softuri de contabilitate Intuit. Tranzacție în valoare de 12 miliarde de dolari.

Platforma americană Mailchimp urmează să fie cumpărată de Intuit, o companie de softuri de contabilitate, într-o cadrul unei tranzacții care se ridică la 12 miliarde de dolari.  
Mailchimp

Mailchimp este utilizată și în România, pentru comunicare sub forma e-mail și newslettere. Compania americană Intuit a anunțat că a ajuns la un acord pentru a preluarea Mailchimp, cu 12 miliarde de dolari. Plata va fi realizată atât monetar, cât și în acțiuni.

Platforma de e-mail marketing Mailchimp are, în prezent, 13 milioane de utilizatori la nivel mondial: 2,4 milioane utilizatori activi în fiecare lună, dintre care 800.000 sunt clienți plătitori. 

Fondată în urmă cu 20 de ani, de Ben Chestnut, Mark Armstrong și Dan Kurzius, platforma de e-mail marketing bazată pe inteligență artificială Mailchimp numără peste 1200 de angajați. În anul 2020, platforma a realizat venituri de 750 de milioane de dolari. 

De cealaltă parte, Intuit, listată pe Nasdaq, a avut venituri de 7,6 miliarde de dolari, în creștere cu 13% față de anul 2019.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii