FacebookTwitterLinkedIn

În cadrul noii runde de finanțare, TZA Investors, un vehicul de investiții controlat de fondatorii Țuca Zbârcea & Asociații, și-a majorat investiția inițială, iar fondatorii Comarket se află în discuții avansate cu investitori internaționali pentru o finanțare suplimentară de 150.000 de euro.

„ (…) Pe termen scurt, ne dorim să atragem o finanțare internațională complementară alături de mai mulți investitori și apoi să ne extindem platforma prin parteneriate noi cu furnizorii, producătorii locali și integratorii naționali și internaționali”, a declarat Florin Maxim, CEO și co-fondator al Comarket.

În urma noii investiții, valoarea Comarket a atins pragul de 1,5 milioane de euro, iar după a treia rundă de finanțare de 150.000 de euro din campania de pre-seed, valoarea companiei va depăși 2 milioane de euro. În faza de start-up, Comarket a atras o investiție inițială în valoare totală de 150.000 de euro din partea TZA Investors și a unui grup de investitori individuali care au participat la campania de crowdfunding derulată de Seedblink.

Sumele atrase în ultima rundă de finanțare vor fi investite în digitalizarea procesului de achiziții pentru mai mult de 500 de business-uri HoReCa, prin integrarea propriilor rețele de furnizori și crearea de mini-ecosisteme de comandă.

În același timp, pâna la finalul anului se urmărește și implementarea unei centrale de achiziții prin care jucătorii mici și medii din piață să aibă acces la prețuri mult mai bune din partea furnizorilor și producătorilor.

Marketplace-ul Comarket va intra în următoarea etapă de dezvoltare, în care oferta de produse va fi atent verificată și selectată din punct de vedere al prețului și al relevanței pentru jucătorii din ospitalitate, urmărindu-se un număr de 10.000 de articole disponibile la comandă național și cu free delivery la începutul lui 2022. În prezent, Comarket are în portofoliu peste 6.000 de articole.

Comarket este un marketplace digital B2B, născut ca răspuns la nevoia de digitalizare a proceselor de achiziție, care aduce împreună în aceeași platformă profesioniștii și furnizorii din industria ospitalității, un proces menit să eficientizeze lanțul de aprovizionare.