Cautare
, Contributor

Tech |
|

Plasamentul privat de acțiuni al Visual Fan, compania care deține Allview, s-a încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 6 ori

Oferta de tip plasament privat de acțiuni emisă de Visual Fan, prin care realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar, a fost încheiată anticipat în prima zi.  
money

Visual Fan, compania care deține brandul Allview, a emis 111.100 acțiuni (simbol ALW). Subscrierea minimă în ofertă a fost de 1.100 acțiuni (adică 121.000 lei), iar prețul de subscriere în ofertă a fost cuprins între 110 lei pe acțiune și 140 lei pe acțiune. Prețul final stabilit în ofertă a fost de 140 lei pe acțiune. 

Încheierea cu succes a plasamentului privat de acțiuni, intermediat de TradeVille, este un prim pas dintr-o nouă etapă de dezvoltare a Allview, în care ne propunem să investim în extinderea capacităților proprii de creare și de implementare a tehnologiilor digitale. Fie că este vorba de telefoane mobile inteligente, smart TVs, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri sau alte dispozitive, Allview a adus și va continuă să aducă soluții inovatoare, care schimbă lumea. Ne bucurăm să avem alături noi acționari care cred în potențialul nostru și al căror capital financiar și de încredere ne vor ajuta să creștem accelerat în mai multe arii de business“, a declarat Lucian Peticilă, Fondator și Director General, Visual Fan.

În plasament au fost înregistrate subscrieri pentru 713.880 acțiuni, iar valoarea totală a acestora a fost de 99.219.450 lei. Plasamentul a rezultat într-o suprasubscriere de peste 6 ori a ofertei. Majoritatea subscrierilor în plasamentul privat au fost efectuate online pe platforma de tranzacționare TradeVille. 

În urma încheierii cu succes a plasamentului de acțiuni, evaluarea Visual Fan se situează la 155.554.000 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii