Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Plant an App, startup românesc specializat în low-code, anunță listarea pe Republic.co

Startup-ul românesc Plant an App a anunțat listarea pe Republic.co, o platformă din SUA de tip equity crowdfunding.
054 MP Plant an App

 

Plant an App dorește să atragă investiții de până la 1,07 milioane de dolari. Orice companie sau persoană fizică din întreaga lume poate devenit investitor într-un start-up tehnologic listat pe platforma Republic.co.

Plant an App are ca obiectiv atragerea de investiții de cel puțin 25.000 de dolari, cu un target de 500.000 de dolari în maxim trei luni și 50% din această sumă în prima lună de la lansarea campaniei. Startup-ul românesc va fi activ pe platforma Republic.co până pe data de 21 martie 2021.

Plant an App se poziționează în campania de pe Republic.co drept una dintre singurele platformele de low-code, la nivel mondial, care permite întregii echipe implicarea în procesul de dezvoltare a aplicațiilor. Astfel, atât specialiștii din domeniul tehnic precum programatori, arhitecți de sisteme, cât și membrii echipei cu profil nontehnic, pot lucra împreună, într-un mod agil, cu timpi de feedback și implementare reduse.

Plant an App crede în comunitatea de dezvoltatori software și oameni tehnici, o comunitate mare, cu oameni deschiși și dornici să investească în startup-uri de tehnologie chiar și din România.

„Suntem pregătiți din punct de vedere tehnologic, dar și din perspectiva echipei tehnice pentru o scalare de cel puțin 10 ori. Însă ca să putem realiza această creștere, avem nevoie să dezvoltăm puternic rețeaua de parteneri care pot implementa soluțiile oferite de Plant an App. Unul dintre factorii importanți pentru această dezvoltare este reprezentat de creșterea volumului și a numărului de clienți noi. Toate aceste demersuri au nevoie de o echipă de Business Development matură, specializată în Enterprise Software, care va face principala destinație a fondurilor ridicate de la investitori. Acum principala noastră piață țintă este în Statele Unite ale Americii. Suntem încrezători că vom reuși să atragem investițiile necesare pentru a dezvolta aceste proiecte, deoarece tehnologia low-code poate avea un succes real în societate și poate veni cu economii considerabile de timp, resurse umane și bani, dar și cu eficiență ridicată”, a declarat Bogdan Lițescu, fondator și CEO Plant an App.

Oricine poate investi în startup-ul românesc Plant an App, prin platforma Republic.co

 

Spre deosebire de sistemul clasic de crowdfunding, unde clienții investesc diverse sume de bani în funcție de pachetele oferite (piloni sau Perks), în cazul Republic.co și equity crowdfunding, motivația celui care investește este de a deține acțiuni în companie, cu perspectiva de creștere a valorii acestora în viitor. Plant an App a stabilit și trei piloni de investiții pentru cei care vor cumpăra acțiuni, în funcție de valoarea investită.

Primul pilon – Produs și Servicii – presupune oferirea investitorilor discounturi la licențe Plant an App. Investitorii care alocă 100.000 de dolari vor primi un produs de nivel Minimum Viable Product, iar timp de o lună, echipa de implementări Plant an App va pune la punct un produs pe baza cerințelor investitorului.

Al doilea pilon – Recunoștință și Implicare – se referă la mențiuni pe site, în videouri, postate pe social media de către Plant an App, dar și oportunitatea de a participa la webinariile ținute de start-up pentru investitori. Va exista, de asemenea, și posibilitatea de a propune idei noi pentru viitorul platformei Plant an App.

Ultimul pilon – Responsabilitate – va fi accesibil multor investitori. Parte din misiunea Plant an App este aceea de a educa și instrui tinerii, astfel încât tehnologia low-code să poată fi adoptată la scară mare. De aceea, compania se angajează ca, pentru o investiție între 500 și 1.000 de dolari, să deruleze un program de instruire în low-code pe care investitorul îl poate folosi în nume propriu sau poate sponsoriza pentru altcineva. În cazul în care investitorul nu va nominaliza o persoană anume, atunci aceste programe vor fi direcționate către tineri din România și nu numai, persoane de nivel entry-level și juniori în tehnologie, care nu au avut încă oportunitatea de a aprofunda. Plant an App își propune astfel să susțină potențialul de dezvoltare în domeniul IT din România, dar și din regiune, și își asumă misiunea de a educa și forma ingineri în low-code de excepție.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii