Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Pirelli Slatina își suspendă activitatea și trimite în șomaj tehnic 4.000 de angajați

Pirelli Slatina, unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Olt, a anunțat, miercuri, că își suspendă activitatea și trimite cei 4.000 de angajați în șomaj tehnic.
078 dosar Muntenia Pirelli 2

“Pirelli Slatina anunță suspendarea activității fabricii, în perioada 23-31 martie 2020, în contextul îngrijorărilor recente legate de răspândirea COVID-19, dar și a încetinirii solicitării produselor pe piața auto. În afara măsurilor de prevenţie a contaminarii cu COVID-19 aplicate deja în interiorul fabricii, Pirelli Slatina anunţă că reluarea activităţii de producţie se va face cu un număr cât mai redus de angajaţi, tocmai pentru a putea garanta standarde cât mai ridicate de protecţie a propriilor angajaţi, asigurând în acelaşi timp şi furnizarea produselor solicitate. Compania Pirelli va monitoriza constant evoluţia situaţiei şi este pregatită să intervină cu măsuri suplimentare dacă va fi necesar”, potrivit unui comunicat al companiei.

Anterior, aceeași măsură a fost adoptată și de Automobile Dacia și Ford Craiova, în contextul crizei generate de noul coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii