Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Piața imobiliară tot mai atractivă: Dezvoltatorul One United Properties a vândut 8% din companie pentru 10 mil. euro. Valoarea companiei este de 123 mil. euro

One United Properties, dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, și-a crescut capitalul cu zece milioane de euro proveniți din investiții private, care reprezintă 8,13 % din companie.
161128_M2h mic (1)

Reprezentanții companiei nu au meționat numele investitorilor.

Compania a emis 70.792 de noi acțiuni în valoare de 141,25 de euro per acțiune.

One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (care cuprind 188 de apartamente), mai are în construcție alte proiecte (340 de apartamente) și alte care urmează să fie începute în urmatorii ani (484 de apartamente). Aceste proiecte cuprind One Floreasca Lake, One Herăstrău Park și One Charles de Gaulle.

Dezvoltatorul a fost fondat în 2007 de doi bancheri de investiții, care erau parteneri în Capital Partners, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu.

One United Properties deține primul complex rezidențial din București certificat „Green Homes”, nivelul Excelent – One Herăstrău Park – proiect premiat în cadrul Forbes Green Awards 2017 pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii