FacebookTwitterLinkedIn

Peste 1 milion de clienți ING Bank au beneficiat de protecție financiară din asigurări NN în ultimii 10 ani și au primit indemnizații totale de peste 25 de milioane de euro în situațiile acoperite, potrivit celor mai recente date publicate de bancă.

Din acest an, portofoliul de asigurări dezvoltate împreună cu ING Bank se extinde cu un nou produs, asigurarea facultativă de locuință NN, care oferă clienților protecție financiară în situații care le pot afecta casa, spune Cătălin Elisei, directorul general al companiei de asigurări generale NN Asigurări, parte din NN România. ”Vom continua să investim în următorii ani în dezvoltarea de noi soluții și experiențe pentru clienți băncii. Istoria comună și parteneriatul solid pe care îl avem cu ING Bank ne ajută să înțelegem nevoile clienților de servicii bancare și să le oferim soluții relevante de protecție pentru tot ce contează mai mult pentru ei, contribuind la sănătatea lor financiară și la reducerea vulnerabilității în situații neprevăzute”, completează el.

Clienții care au cont bancar sau accesează un credit ING Bank și își doresc protecție financiară oricând pe parcursul colaborării cu banca pot cumpăra soluțiile de asigurare NN România online, direct din ING Home’Bank, sau în locațiile fizice din rețeaua ING Office. În prezent, NN România și ING Bank oferă în parteneriat asigurarea de viață ING Vita Protect, asigurarea de sănătate ING Health Protect, asigurarea pentru pierderea locului de muncă ING Salary Protect, dar și asigurări care pot fi atașate împrumuturilor de nevoi personale sau creditelor ipotecare. 

În 2014, diviziile de asigurări de viață, pensii și investiții ale ING Bank au fost separate la nivel global de grupul bancar și au devenit NN Group printr-o ofertă publică inițiată (IPO) la bursa Euronext Amsterdam. Astfel, în România, ING Asigurări de Viață și ING Pensii SAFPAP s-au transformat în NN Asigurări de Viață și NN Pensii SAFPAP, continuând să opereze de atunci complet independent de ING Bank. 

NN România este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel internațional și o prezență puternică în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 19 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și urmărește să fie lider de industrie recunoscut pentru experiența clienților, talente și pentru contribuția în societate.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți –