FacebookTwitterLinkedIn

Brandul de bere italian Peroni Nastro Azzurro lansează luna aceasta o nouă gamă de bere fără alcool, Peroni Nastro Azzurro 0,0%, în care s-au investit peste 20 milioane de euro numai în tehnologia destinată dezvoltării acesteia.  

Reprezentanții brandului susțin că pentru a dezvolta noua gamă de bere fără alcool, Peroni Nastro Azzurro 0,0%, compania Birra Peroni a implementat o nouă tehnologie în fabrica sa de bere din Roma. Pentru dezvoltarea acestei noi game, compania a investit numai în tehnologie peste 20 de milioane de euro.

„Ne bucurăm să lansăm în România Peroni Nastro Azzurro 0,0%, o bere fără alcool cu același gust proaspăt și răcoritor specific Peroni. Pasiunea italiană si tehnologia specială cu care este produsă la fabrica din Roma păstrează în Peroni Nastro Azzurro 0,0% profilul de gust unic Peroni (…)”, afirmă Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

Deși este disponibilă pe piață încă de la mijlocul lunii martie, noua variantă de bere fără alcool va fi lansată la nivel internațional, în 28 de țări, luna aceasta.

Compania Birra Peroni, cea care produce brandul de bere italian Peroni Nastro Azzurro, a fost înființată la Roma în anul 1963.