Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Pe cai! Cursuri de echitație în apropierea Bucureștilor

Dacă iubești caii și ești pasionat de echitație, în apropiere de București există câteva locuri unde poți lua lecții de călărie de la monitori cu experiență. Cluburile organizează cursuri de echitație și echitație de agrement atât pentru copii, cât și pentru adulți.
 aboneaza-te
120028407_3527924753933793_9120619435933072163_o

Club de echitație Equestria. La aproximativ 17 km de București, în localitatea Tâncăbești, există o zonă special amenajată pentru cei care doresc să înceapă cursuri individuale de călărie cu instructor. La Equestria avansații vor putea face exerciții la cavalete, exerciții libere la trap sau galop, dar și inițiere în sărituri în X sau peste bară.

Situat la 11 km de  București, Centrul de echitație Tărâmul Zmeilor de la Săftica organizează plimbări sau excursii călare de o zi în pădurea Brănești, precum și diverse evenimente care se adresează în special copiilor.

În pădurea Băneasa se află Club de echitație Riding Club. Aici poți lua lecții de echitație de la cei mai buni instructori și vei descoperi frumusețea pădurii călare. Atât copiii, cât și adulții vin aici pentru a folosi relația cu caii în scop terapeutic.

Academia Ecvestră Mogoșoaia se află la aproximativ 12 km de București; aici poți afla tot ce ține de sportul călare, dar și despre cai. Academia oferă servicii de creștere, întreținere, cazare și dresare a cailor de rasă, precum și practicarea diverselor discipline ecvestre: dresaj, sărituri peste obstacole, atelaje etc. Cursurile sunt disponibile atât pentru avansați, cât și pentru începători.

Creat din pasiune pentru cai, Clubul de echitație Palomino oferă lecții de călărie și plimbări în pădure sub supravegherea instructorilor specializați. Clubul este situat în zona Pipera, lacul Saulei, la aproximativ 15 km de centrul orașului.

La nici jumătate de oră de capitală, la marginea pădurii Snagov, Clubul Arkadia Horse îi întâmpină pe pasionații de echitație cu lecții de inițiere în călărie, sărituri peste obstacole și dresaj. Lecțiile sunt predate de antrenori cu experiență și acoperă toate nivelele de pregătire, de la începători la avansați. Amplasat în localitatea Ciofliceni, clubul oferă diverse servicii pentru  proprietarii de cai: pensiune, închiriere de boxe și antrenori specializați.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii