FacebookTwitterLinkedIn

Toata lumea considera ca afaceristii isi petrec majoritatea timpului la cafenele in oras si in excursii, insa nu este intotdeauna asa. Oamenii de afaceri muncesc extrem de mult, iar in timpul liber practica activitati extrem de interesante, menite sa aduca linistea si relaxarea mult dorita. 

Daca te intereseaza sa afli care sunt cele mai comune pasiuni ale antreprenorilor, citeste in continuare articolul si afla ce fac acestia in timpul lor liber. 

Iata cum isi petrec afaceristii timpul liber

  • Concedii in strainatate

Antreprenorii de succes nu duc lipsa de finante, motiv pentru care de foarte multe ori in timpul liber pleaca in diferite excursii. Acestia aleg de regula destinatii exotice, precum este Maldive sau Zanzibar, insa uneori aleg si concedii in Antalya sau Roma cu ajutorul karpaten.ro. 

Cu alte cuvinte, antreprenorii nu rateaza nicio ocazie de a pleca intr-o noua vacanta, indiferent care este destinatia finala. 

  • Golf

Oamenii de succes isi petrec weekend-urile la golf. Golful este un sport destul de costisitor, motiv pentru care nu foarte multa lume isi permite sa il practice. 

Afaceristii iubesc acest tip de sport, deoarece este extrem de relaxant si de linistitor, elimina stresul si gandurile negativitate si ofera o doza zdravana de stare de bine. De foarte multe ori, afaceriștii se intalnesc pe terenul de golf la o anumita ora exacta si se joaca timp de mai multe ore.

  • Tenis

Tenisul este la fel ca golful, un sport destul de scump. De aceea, nu toata lumea il practica. Cu toate acestea, tenisul este un sport pe care este ideal sa il incerci, deoarece este foarte benefic si antrenant. 

Tenisul ajuta atat la eliminarea kilogramelor in plus, cat si la eliminarea stresului si agitatiei. Antreprenorii se pot gasi adesea in situatii tensionate, motiv pentru care practica tenis regulat, astfel incat sa se elibereze de starile negative. 

  • Petreceri

Afaceristii iubesc petrecerile. Acestea reprezinta un fel de refugiu, un fel de colac de scapare din tumultul starilor de agitatie si din stresul resimtit in fiecare zi a saptamanii. In cadrul petrecerilor, starile negative sunt eliminate, iar starea de bine cuprinde fiecare antreprenor in parte. 

De aceea, foarte multi afaceristi adora sa-si petreaca weekend-urile alaturi de cei mai buni prieteni, la un pahar de vin pe terasa unei cabane de la munte. Pentru antreprenori, weekend-urile sunt facute pentru relaxare si voie bune, pentru reincarcarea bateriilor care se consuma extrem de repede pe parcursul saptamanii de lucru. 

  • Yoga

Yoga poate fi considerat in mare parte o activitatea specifica femeilor, insa nu este asa. Meditatia sau yoga este potrivita pentru oricine isi doreste sa-si pastreze pisicul in cea mai buna stare. Meditatia ajuta mult la pastrarea sanatatii psihice, fapt pentru care multi antreprenorii se găsesc in postura de a practica pozitii de yoga. 

In cele din urma, daca te fascineaza ori pasioneaza una dintre activitatile de mai sus, practic-o si tu, indiferent daca esti antreprenor sau nu. Este foarte bine sa practici in timpul liber doar activitati care te pot ajuta sa ramai un om fericit si implinit. 

Sursa foto: Pexels.com