FacebookTwitterLinkedIn

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează și anul acesta, în perioada 4-6 octombrie, standul comun al României la Expo Real München, cel mai mare târg din Europa pentru proiecte imobiliare și investiții. 

Potrivit AHK, în ultimii cinci ani România a ocupat mereu un loc în topul celor zece expozanți, depășind țări ca Franța, Spania sau Italia. Dintre expozanții prezenți români prezenți la această ediție se numără reprezentanți ai autorităților locale în căutare de investitori (Primăria Galați, Maramureș Business Park, Primăria Reșița, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Consiliul Județean Suceava), precum și co-expozanţi din mediul economic privat precum AFI Europe, Alma Consulting, Bucharest Real Estate Club, DeRom Total, REC Partners, Olympian Park, Speedwell și WDP România.

În paralel, Primăria din Brașov și Agenția Metropolitană Brașov împreună cu câțiva investitori importanți din regiune (Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas și ARO Palace) vor avea propriul stand, Invest in Brașov. 

„AHK Romania organizează standul comun al României din 2012. Am început modest, cu trei-patru expozanți. A fost o cale lungă, cu mari eforturi și o mulțime de provocări, dar am reușit să le depășim în ultimul moment și să fim prezenți”, spune Sebastian Metz, Director General al AHK România. 

La ediția de anul trecut, târgul a atras peste 19.000 de participanți din 52 de țări, cu standuri expuse pe o suprafață de 54.000 mp. 

Foto: Messe München GmbH