Cautare
, Contributor

Tech |
|

Pachetul de abonamente Apple de știri, muzică și servicii va fi lansat vineri

Apple One, pachetul de servicii, muzică și știri, va fi lansat astăzi, 30 octombrie.  
Apple

Pachetul variază în funcție de zona geografică, dar combină ofertele de știri, muzică, video și cloud ale Apple, concurând cu rivalii de muzică precum Spotify și rivali pentru conținut de televiziune Netflix, Walt Disney și HBO. Apple a anunțat, în septembrie, și lansarea unui serviciu de fitness, denumit Apple Fitness +, care concurează pentru prima dată cu unele elemente din ofertele Peloton Interactive.

Pachetul Apple One va costa 15 dolari pe lună pentru un plan individual sau 20 dolari pe lună pentru un plan de familie și va include televiziune, muzică și jocuri. Apple oferă, de asemenea, un pachet de 30 dolari pe lună la care adaugă știri, serviciul de fitness și mai mult spațiu de stocare.

Ne propunem să lansăm Apple Fitness + în decursul anului”, a declarat Tim Cook, directorul general, pentru Reuters.

Cook a declarat joi, 29 octombrie, că Apple are acum 585 de milioane de abonați pe platformele sale, în creștere față de 550 de milioane în trimestrul anterior.

Suntem acum foarte încrezători că vom atinge doar obiectivul nostru de peste 600 de milioane pentru anul calendaristic”, a declarat Cook.

Apple a raportat, de asemenea, câștiguri trimestriale mai bune decât se aștepta. Veniturile din servicii au crescut cu 16,3% la 14,5 miliarde de dolari, comparativ cu estimările analiștilor de 14 miliarde de dolari, potrivit datelor IBES de la Refinitiv.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii