FacebookTwitterLinkedIn

P3 Logistic Parks (“P3”) a inaugurat, la începutul acestui an, clădirea de spații de cazare pentru personalul angajat în parcul logistic P3 Bucharest A1. Proiectul este ocupat 100% și este amplasat în centrul parcului, în apropierea restaurantului cu autoservire.

Parcurile logistice devin tot mai ofertante, în încercarea lor de a ajuta la retenția forței de muncă prin oferirea de spații de cazare, restaurante, terenuri de sport și chiar grădinițe pentru copiii angajaților. 

Clădirea are o suprafață construită de aproximativ 2.000 mp, cu 63 de camere de cazare mobilate și utilate cu frigider, TV, aer condiționat și WI-FI. La fiecare etaj există o bucătărie și o spălătorie, iar la parter este o zonă socială, cu acces direct la un spațiu de recreere special amenajat. Capacitatea totală a unității de cazare este de 252 de persoane, iar unul dintre chiriași este ID Logistics. Compania oferă servicii de logistică  grupului francez Carrefour și a închiriat o suprafață de 687 mp. 

Potrivit Sînzianei Pardhan, Managing Director P3 în România, cererea pe segmentul de spații logistice și de depozitare rămâne în continuare dinamică, iar compania încearcă să-și ajute chiriașii în păstrarea forței de muncă, oferindu-le inclusiv spații de cazare.

ID Logistics este un furnizor de servicii logistice înfiinţat în 2001 în Franţa, de către Eric Hemar. La nivel de grup, businessul a ajuns în 2021 la 1,911 miliarde de euro. În 2021, ID Logistics România a înregistrat o cifră de afaceri de circa 22 milioane euro,  în creștere cu 18,6% față de anul 2020.