Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) VerificareTVA.ro – Informații fiscale actualizate în timp real!

VerificareTVA.ro este prima platformă automatizată de verificare / validare TVA a persoanelor juridice din România.  
Banner-350x200

Pentru a veni în sprijinul companiilor ce activează în special în domeniul financiar-contabil, platforma verificaretva.ro oferă acces rapid la informații actualizate, în timp real, despre persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA.

Codul fiscal, numele firmei, numărul de înmatriculare la Registrul Comerțului, județul, localitatea, adresa partială, data actualizării, plătitor de TVA, plătitor de TVA la încasare și Split TVA sunt datele pe care serviciul verificareTVA le furnizează utilizatorilor, fie că folosesc un cont de test, fie ca verifică TVA prin intermediul unui abonament.

Verificaretva.ro facilitează accesul la informații, validează automat coduri fiscale, completează cu usurință Declarația 394, bonuri fiscale sau facturi și realizează import/export de date.

Toți cei care vor să utilizeze serviciul verificareTVA.ro o pot face prin diferite tipuri de acces:

Verificarea punctuală se face interogând serviciul pentru fiecare cod fiscal în parte.

Această verificare este cea mai rapidă metodă prin care se poate afla dacă o companie din România aplică TVA, TVA la încasare sau plata defalcată a TVA (SPLIT TVA). Astfel, toate datele de facturare necesare vor fi obținute printr-o simplă căutare punctuală.

Verificare TVA a listelor de coduri fiscale se realizează prin încărcarea, validarea și exportul listelor de coduri fiscale.

Pentru utilizatorii care au nevoie de verificarea unor liste mai mari de coduri fiscale, serviciul simplifică procesul de verificare TVA prin automatizarea procesului si exportul datelor. Pot fi importate liste de coduri fiscale în format .TXT, iar la scurt timp după verificare, utilizatorii pot exporta datele în format .CSV si .TXT.

Verificarea TVA API se face prin interogări punctuale la sursele de informații oficiale sau de pe serverele VerificareTVA.ro și returnează informațiile într-o formă standardizată.

API verificareTVA vine în ajutorul celor care vor să integreze datele despre TVA în aplicații proprii. Fie că vorbim despre un CRM sau un program de facturare / contabilitate, API VerificareTVA verifică și validează automat persoanele juridice înregistrate în scopuri de TVA.

Prin accesul permanent la istoricul datelor fiscale, utilizatorii pot obține informații despre persoanele impozabile care aplică sistemul TVA, la un moment din trecut. Faptul ca serviciul verificareTVA.ro funcționează atunci când sursele oficiale sunt indisponibile, le oferă utilizatorilor stabilitate și siguranță.

Cei care vor acces rapid la informații fiscale sigure despre persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, isi pot crea gratuit un cont și pot testa verificareTVA.ro, timp de 14 zile.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii