Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) TeCOMM Cluj-Napoca: În eCommerce, puterea este în mâinile consumatorului

TeCOMM - unul dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est va avea loc săptămâna viitoare, în 21-22 Octombrie 2015, în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia*****.  Evenimentul va oferi 2 zile de inovație în comerțul online, cu dezbateri și workshop-uri care vor avea ca temă centrală: “Power to the Customers”.

TeCOMM – conferința de eCommerce este adresată oamenilor de afaceri care dețin magazine online sau își doresc un start-up pe acest domeniu, specialiștilor de marketing implicați în activitatea de online a business-urilor, specialiști/consultanți în eCommerce, design/usability, promovare online și SEO, furnizori  de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare și de curierat.

Reprezentanți ai brandurilor ca IKEA, ALTEX, Urgent Cargus, MasterCard, FAN Courier, BestKids, Google, Bitdefender, Paravion, laModa, dar și nume recunoscute pe plan internațional precum Chloë Thomas (UK), inclusă în Top 10 Analiști de eCommerce din lume (Power Retail Australia), Kath Pay, care face parte din World’s Top 50 Email Marketing Influencers (Vocus, 2014) sau Nikita Kiselev (LaModa) vor aduce noutăți din eCommerce, prin conferința cu keynote-uri și panel-uri de dezbatere și workshop-uri strategice.

TeCOMM, eveniment organizat de Libero Events, aduce în atenţie debate-uri dedicate proprietarilor de magazine online, precum“8 Nightmares for Online Shops”, “Hope is not a strategy” şi o discuţie la masa rotundă destinată vânzărilor de “Black Friday”. Participanții sunt invitați să ia parte și la workshop-uri dedicate segmentului de turism, în prima zi, prin Digital Travel Forum, dar și la cele dedicate marketing-ului, prin MarkDay, ce va avea loc în a doua zi a evenimentului. ”Conceptul TeCOMM  Cluj-Napoca 2015 este Power to the Customers, ceea ce înseamnăca succesul magazinelor online stă în mâinile consumatorului. Ne dorim, cu fiecare ediție, să surprindem și să oferim, prin intermediul temelor și speakerilor, idei și soluții în eCommerce”, a afirmat Bogdan Ciocian, organizator TeCOMM.

Evenimentul dedicat eCommerce-ului se află la cea de-a cincea ediție. Înscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro. Participanții vor putea lua parte și la zona expozițională, care aduce împreună principalii furnizori de servicii de comerț electronic.

 

Despre Libero Events

Libero Eventseste agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

 

TeCOMM is Powered by Urgent Cargus.

Gold Sponsors:  Mastercard si FAN Courier.

Recommended payment processor: mobilPay

Premium Media Partner: Forbes

Partners: ProfitShare, Conectoo, MxHost, Mediatic, WensTravel, United Business Center.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii