Cautare
, Contributor

Industrie |
|

(P) Mobila din stejar masiv în online-ul românesc

Acum 8 ani a fost publicat primul articol în revista online StejarMasiv.ro, iar astăzi ne mândrim cu o reputație solidă, în nișa online a publicațiilor din segmentul mobilierului din lemn. Am căutat să informăm și să educăm din perspectiva cunoștințelor despre lemn, stejar în special, și experiența acumulată în cei peste 25 de ani de producție.

Ne-am dorit să deschidem lumea lemnului către cei interesați să cunoască detalii despre viitoarele achiziții. Am publicat imagini din fabricile noastre, am arătat cum se prelucrează lemnul și cum se finisează. Am scris câteva mii de articole în acest răstimp, apreciind lemnul sub toate formele posibile, de la lingură – mobilă – construcții din lemn.

Oferim produse din stejar, din seriile fabricate de noi pentru export, prin suplimentarea producției, la același nivel calitativ.

Am publicat primul catalog online acum 5 ani și deja am trecut de 1000 de beneficiari din România care dețin produse din catalogul Mobel Amadeus.

 

Majoritatea sunt locații rezidențiale din zona capitalei și a marilor orașe. Locații publice de excepție fac de asemenea parte din portofoliul nostru și putem menționa că am mobilat cu mese Conacul Maldăr și Casa de Ceai a Reginei Maria din incinta Castelului Bran.

Susținem ateliere individuale unde tineri tâmplari produc unicate excepționale calitativ, oferind gratuit recomandări când cererile primite se situează în afara portofoliului nostru de produse. Un exemplu este biroul de mai jos produs la comandă pentru o casă de bijuterii din Londra.

StejarMasiv.ro este un model pentru alte publicații din această nișă a spațiului online românesc, însă după 8 ani de prezență online fără reclamă plătită ne dorim în primul rând să fim un pilon de încredere. Recenziile online pentru produsele livrate de Mobel Amadeus ne bucură și ne obligă să păstrăm cel mai ridicat nivel de calitate a produselor și consultanță la achiziția produselor din stejar masiv.

Piața de mobilier a suferit modificări radicale în ultimii 10-15 ani, schimbări care au apărut mai întâi în vestul Europei, dar se văd și în România.

Dacă acum 10 ani un client intra într-un showroom de mobilă, alegea din exponatele disponibile, ca modele și culoare, cu dimensiunile prezente în magazin, astăzi lucrurile stau cu totul altfel.

Segmentul Premium de mobilier trebuie să aibă opțiuni la alegere, personalizarea fiind o componentă esențială pentru produse de top. Mobila din lemn masiv aparține segmentului Premium fără tăgadă, azi, când înlocuitorii de lemn sunt tot mai prezenți în toate obiectele care imită originalul. Cine este puțin atent, cine se informează, citește, caută online sau referințe de la cunoscuți de încredere în vederea unei viitoare achiziții, va afla că selecția ofertelor disponibile nu este treabă ușoară.

Pentru un magazin fizic de mobilă Premium este vital să aibă o legătură directă cu producătorul, să poată oferta modele la care opțiunile sunt de la bun început componenta principală a ofertei. Pe de altă parte sunt prea puțini producători dispuși să se ocupe de comenzi individuale, dacă lucrează preponderent pentru export.

Încrederea în calitatea produsului este un atribut greu de oferit, atunci când nu controlezi procesul de producție. Nimeni n-a secționat vreodată un blat de masă pentru a se convinge că interiorul este lemn masiv sau dimpotrivă.

Evităm comerțul de volum și ne preocupăm de comenzi unice individuale, pentru care contactul direct este de dorit.

Toți marii dealeri de mobilă din vestul Europei și-au reorganizat showroom-urile și prezintă modele la care oferă opțiuni de dimensiuni și finisaj. Rar se mai comandă piese de mobilier ”de-a gata” dintre cele expuse. Timpii de așteptare firești sunt între 4 și 6 săptămâni, în funcție de producătorul cu care se lucrează.

Tip: Stejarul Est-European este parte a unei familii mari de arbori de esență tare, cu un atribut de nuanță a fibrei aparte. Culoarea alb-gălbuie, uneori aurie, a lemnului recoltat din această zonă a continentului face ca mobila produsă la noi să fie extrem de apreciată. Stejarul francez sau englez are tentă roșcată a fibrei, lucru neglijabil când vorbim de construcții din lemn, dar greu de trecut cu vederea la finisarea unei mese de living sau a unui scaun.

MobelAmadeus.ro oferă întreaga gamă de produse Premium fabricate de grupul nostru de fabrici situate în nordul țării, în Maramureș și Satu Mare. Site-ul este un catalog, nu un magazin online și ne dorim contact direct cu cei interesați pentru că nu credem că mobila din lemn masiv se poate comanda prin adăugarea într-un coș de produse virtual.

Lemnul are nevoie de atenție, trebuie stabilite particularități de finisaj, aflate preferințele beneficiarului și particularitățile spațiului unde se vor amplasa. Oferim sfaturi pentru alegerea dimensiunii și căutăm soluții tehnice la solicitări particulare.

O solicitare aparte a fost cea din partea revistei Forbes pentru trofeele recent oferite cu ocazia Galei Top 100 Cool Brands. Ne-am bucurat să facem parte dintre partenerii acestui eveniment și vom oferi răspunsuri favorabile și altor solicitări din partea Forbes România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii