Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

(P) Masa de Crăciun cu cozonac și sarmale by Chef Scărlătescu!

Masa festivă de Crăciun este un moment special care reunește întreaga familie într-o atmosferă călduroasă, cu preparate delicioase și povești pline de farmec și zâmbete. Și ce ar fi Crăciunul fără mireasma cozonacilor proaspeți, a delicioaselor sarmale sau fără tradiționala salată Boeuf?
Sarmale by Chef Scarlatescu

Timpul liber a devenit din ce în ce mai prețios, așa că Chefs Experience îți vine anul acesta în ajutor cu preparate tradiționale pentru masa de Crăciun pe care le poți comanda online, simplu și rapid. Strânge-i pe cei dragi în jurul mesei și bucură-te de delicioasele sarmale în foi de varză gătite după rețeta lui Chef Scărlătescu, din ingrediente naturale și de cea mai bună calitate. Cu siguranță, nu vei putea trece cu vederea nici deliciosul cozonac, pregătit și el după rețeta lui Chef Scărlătescu.

Tradiția spune că nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători. Acesta păstrează rețeta originală și gustul autentic românesc și te va cuceri cu gustul său bogat în nucă și cacao.

Și pentru ca masa de sărbătoare să fie una bogată în preparate pe gustul fiecărui membru al familiei, poți comandă și salată Boeuf, friptură, piftie și multe alte bunătăți tradiționale pentru Crăciun.

Așadar, anul acesta poți lăsa deoparte grijile legate de pregătirea mesei. Ocupă-te de cadouri, de împodobirea bradului, decorarea casei și profită de prezența celor dragi, de restul se ocupă cei de la Chefs Experience.

Vezi detalii: https://tinyurl.com/yb68zr2j

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii