Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

(P) Bombă în lumea criptomonedelor: Blockchain Centre în curând în București!

Blockchain Centre este un coworking de ultimă generație, pentru start-up-urile blockchain (care au nevoie de sprijin pentru a-și dezvolta cu succes afacerile). Scopul său este de a folosi tehnologia blockchain în finanțe, afaceri, administrația publică, etc. Blockchain Centre se concentrează pe comunitatea blockchain și dorește promovarea acestei tehnologii în întreaga lume. Primul Blockchain Centre a fost înființat în orașul Melbourne, în anul 2014.

Blockchain Centre și în România

Această rețea globală vrea să se extindă în toată lumea; are 16 centre care cuprind aproape 13 țări și 16 orașe. Rețeaua s-a extins în SUA, China, Australia, Emiratele Arabe Unite, Canada, Columbia, Thailanda, Pakistan, Muntenegru, Lituania, Malaezia, Australia, Singapore.

Blockchain a devenit un fenomen global, asta se vede foarte clar din faptul că aplicarea tehnologiei descentralizate se face pe scară largă, de către comercianți, oameni de afaceri, start-up-uri, companii, guverne.

Conform spuselor lui Ciprian Ciceu – fondatorul BETRA și BeTrader Academy România – Blockchain Centre va deschide o locație și în România, în București. Va avea cei mai talentați antreprenori blockchain, alianțe tehnologice și comerciale puternice. Clienții vor avea parte de o experiență minunată de învățare, mai ales dacă sunt pasionați de blockchain.

Oamenii care decid să urmeze astfel de cursuri vor înțelege conceptele de bază ale blockchain-ului și alte domenii sau organizații ale industriei la nivel global. Cursurile vor fi pentru cei familiarizați cu diverse limbaje de programare, ele includ concepte cheie ale tehnologiei blockchain.

Deja sunt foarte cunoscute centrele globale: Blockchain Centre Shanghai, Blockchain Centre Vilnius, Blockchain Centre Columbia. Acestea au numeroase evenimente blockchain, lansări de start-up-uri, cursuri profesionale și programe speciale.

Shanghai conduce în Blockchain. Dar există și alte orașe sau țări care doresc să devină un paradis crypto. În anul 2017, Shanghai a fost clasat pe locul 10 pentru activitatea ICO. Alte centre majore de blockchain sunt la HongKong, Seul și la Singapore.

Ciprian Ciceu este fondatorul și proprietarul Be Trader Academy România – centru acreditat care oferă oamenilor de afaceri, antreprenorilor și comercianților cursuri de tranzacționare la Bursă, ce includ strategii eficiente de trading și metodele inovative OPTIONS și FUTURE. La final fiecare absolvent va primi o diplomă VTCT Level 5 acreditată, care corespunde cu 120 de credite și 2 ani universitari.

BETRA COIN, prima criptomonedă românească privată

Academia BE Trader și-a dorit să lanseze prima criptomonedă privată românească: BETRA COIN. Criptomoneda va fi lansată public pe exchange-urile IDCM și BIKI, de Ziua Națională a României. Platformele exchange IDMC și BIKI au la bază tehnologia Blockchain.

BETRA este o monedă care are la bază tehnologia Blockchain de tip ERC20. Având în vedere faptul că este o criptomonedă asemănătoare celei Ethereum, ea va avea caracteristica open-source și va oferi tranzacții sigure utilizatorilor. Moneda se află deja pe BITLOCUS.

BetraPay, lansat cu ajutorul Blockchain Centre Shanghai

Ciprian Ciceu a lansat în luna noiembrie aplicația BetraPay, cu ajutorul companiei Blockshine. Ciprian Ciceu a fost personal în China să aleagă opțiunile pentru aplicație.

Această aplicația va stoca monedele în siguranță (wallet) și va servi ca metodă de plată; poate stoca în jur de 200 de criptomonede diferite, printre care și BETRA COIN, Bitcoin, Ethereum, ETC, BCH, LTC și alte criptomonede bazate pe ERC20.

BetraPay este protejată de Secure Enclave și tehnologia de autentificare biometrică. Aplicația include și sistemul de plată prin QR Code, sistem care este folosit de mulți ani în China, mai ales datorită WhatsApp-ului chinezescWeChat, care are propriul sistem de plată, de transfer de criptomonede și valută, în lire, dolari, euro și altele.

Toți comercianții care aleg sistemul de plată prin criptomonede pot folosi aplicația BetraPay. Softul de plată integrat în wallet va permite schimbarea automată a monedei BETRA COIN. Utilizatorii pot plăti direct în criptomoneda acceptată, spre exemplu prin Ethereum, Bitcoin sau Litecoin. Sistemul BetraPay permite utilizatorilor să facă tranzacții sigure, cumpărături la comercianții ce aleg plata cu Bitcoin, Ethereum, alte criptomonede ERC20.

Utilizatorii de monede BETRA Coin pot face plăți rapide, sigure, prin scanarea codurilor QR de pe aparatele Bastion Pay. Aplicația se poate descărca de pe App Store (la device-uri care rulează iOS), sau de pe Google Play Store (la dispozitive cu sistem de operare Android).

Pe platforma BBTA, clienții vor putea tranzacționa criptomonede, vor putea cumpăra crypto de pe platformă prin carduri Visa și Mastercard. BBTA va avea și un fond de tranzacționare Premium, de unde clienții vor putea lua pachete Premium, Gold Premium și VIP Premium.

Platforma BETRA va oferi performanță, securitate, eficiență în tranzacții. Informațiile personale cât și cele de plată vor fi protejate, iar mecanismul de descentralizare va crește eficiența tranzacțiilor. Va avea la bază tehnologia Blockchain care oferă siguranța datelor, anonimat, confidențialitate și transparența tranzacțiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii