Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Fintech |
|

(P) Bitcoin România: Succes în plină criză economică

Bitcoin România este primul și cel mai mare exchange crypto de pe piaţa românească, cu peste 6 ani de experienţă în domeniu și având ca obiectiv principal acela de a deveni lider atât la nivel european, cât și internaţional. Compania a fost înfiinţată în anul 2014, dezvoltându-se în permanenţă prin introducerea pe piaţa românească de noi metode de cumpărare și vânzare de cryptomonede.
geroge-si-costin

Constantin si George Rotariu, CO-FONDATORI BITCOIN ROMÂNIA

Criza economică actuală, cauzată de pandemia COVID-19, este una fără precedent: prăbușirea economiilor a făcut ca Sistemul Federal de Rezerve al SUA să printeze bani – 2.3 trilioane de dolari, la fel și statele membre UE – peste 500 de miliarde de euro. Asta se traduce, din păcate, în niveluri nemaiîntâlnite de devalorizare. Care este alternativa, în acest caz? Desigur, cryptomonedele!

Dincolo de utilitatea lor (în acest moment, inclusiv autorităţile ne încurajează să efectuăm tranzacţii folosind mijloace de plata online), cryptomonedele devin și mai atractive, mai ales ca investiţie pe termen mediu-lung. Un aspect important în acest sens este halving-ul, un eveniment cheie in istoria Bitcoin, programat să aibă loc o dată la aproximativ fiecare patru ani, care determină deja o creștere a valorii cryptomonedei.

Halving-ul reprezintă o reducere de 50% a recompenselor blocului pentru mineri, care este prevazută pentru luna mai a acestui an. Numărul de monede puse în circulaţie per bloc scade în timp, ca parte a viziunii creatorului BTC, Satoshi Nakamoto. Acesta a proiectat moneda descentralizată ca o resursă limitată: maxim 21 de milioane de unităţi Bitcoin (BTC). Evenimentul care va avea loc in câteva zile înseamnă că recompensele miniere vor fi din nou reduse la jumătate, ceea ce va diminua semnificativ “rezerva” de Bitcoin.

Factorul rarităţii va determina și aprecierea preţului Bitcoin, potrivit analiștilor care se bazează pe performanţele sale istorice. Halving-ul a avut loc deja de două ori, în 2012 și apoi în 2016 – după ambele înjumătăţiri, preţul cryptomonedei a crescut semnificativ. Având în vedere potenţiala prăbușire a economiilor mondiale și devalorizarea banilor la nivel global, dar și evoluţia pieţei cryptomonedelor, Bitcoin și altcoin-urile devin și mai atractive.

Povestea de succes a fondatorilor Bitcoin România, George și Constantin Rotariu, a început cu aducerea primului ATM crypto din Europa Continentală, totodată al cincilea din lume. Aceasta a reprezentat o piatră de hotar atât pentru companie, cât și pentru domeniul crypto din România, iar în prezent compania oferă cea mai extinsă reţea de ATM-uri crypto. După 6 ani în care a arătat ce înseamnă seriozitate, respect pentru clienţi și pasiune pentru cryptomonede, Bitcoin România a lansat recent platforma PRO, pentru traderii profesioniști.

Unele lucruri, precum rapiditatea și securitatea tranzacţiilor, sunt la fel ca pe prima platformă trade.bitcoinromania.ro, atât de cunoscută comunităţii crypto. Ce oferă în plus platforma pro.bitcoinromania.ro? Cel mai bun trading fee de pe piaţă, de doar 0.25%, precum și conversii automate pentru principalele cryptomonede de pe piaţă, la orice oră! Toate acestea reprezintă doar câteva dintre avantajele pe care le aduce noua platformă PRO.

Pe lângă mijloacele de tranzacţionare deja existente, Bitcoin România a creat recent Rotariu Investments – o metodă exclusivistă de investiţie, pe termen mediu-lung (minim 1 – 5 ani). Acest produs provine din cunoștințele semnificative dobândite pe parcursul anilor de experiență ai fondatorilor companiei și este oferit exclusiv clienților high profile.

Compania lucrează în permanenţă pentru perfecţionarea tuturor modalităţilor de tranzacţionare oferite clienţilor. “Lucrăm la dezvoltarea reţelei de ATM-uri crypto, urmărindu-se plasarea acestora în toate orașele din România. Mai mult decât atât, în ceea ce privește PRO – cea mai nouă platformă de trading, urmează să adăugăm mai multe altcoin-uri, astfel încât utilizatorii să poată tranzacţiona 24/7 orice cryptomonedă din primele 20 conform capitalizării de piaţă”, a declarat George Rotariu, CEO-ul Bitcoin România.

Bitcoin România crede într-un viitor mai bun, mai sigur, precum și în revoluţionarea sistemului de remitenţe clasic. Vă invităm să investiţi în Bitcoin – cel mai performant asset al ultimului deceniu!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii