Cautare
, Staff

Uncategorized |
|

(P) Alexandra Andone expune colecția „Esențialism” la InterContinental București

InterContinental București și Renaissance Art Gallery continuă seria expozițiilor de pictură în scopul promovării tinerilor artiști români. Gazda lucrărilor de artă este Intermezzo Lobby Lounge, cafeneaua din holul hotelului.
 aboneaza-te
6_Cantec pentru Rasarit de Soare, 100x100cm

Începand cu 27 februarie, talentata Alexandra Andone va expune colecția “Esențialism”, care include picturi inspirate din nevoia de a da un sens existenței.

Alexandra Andone a studiat și profesează în domeniul creației și comunicării de brand. Vocația pentru artă și-a descoperit-o în urmă cu șapte ani când s-a întâlnit cu maestrul Nicolae Maniu, în atelierul căruia a studiat, timp de patru ani, tehnica picturii in ulei.

Pe parcursul perioadei de ucenicie, Alexandra a avut expoziții de pictură personale și de grup (două alături de maestrul Maniu), marcând o intrare consistentă în universul artelor din România, atât în București, cât și in Cluj.

„Pictez pentru că sunt provocată mereu de idei și execuția lor. Când privesc un tablou văd o fereastră către o altă lume. O lume nouă. O lume ce se lasă descoperită și invită la o călătorie dincolo de peretele pe care este așezată pictura. Acolo unde poveștile sunt martorii evenimentelor, acolo unde copacii vorbesc, aripile sunt libere și culorile simplfică formele. Acolo unde este creația nouă. Pictez pentru că am foarte multă culoare în suflet”, spune Alexandra Andone.

„Sunt încântat să organizăm a treia expoziție de artă în parteneriat cu Renaissance Art Gallery, mai ales ca asta dovedește că Intermezzo Lobby Lounge a devenit o scenă redutabilă pentru tinerii artiști talentați, un spațiu pentru întâlniri de calitate în inima orașului”, a declarat Lior Bebera, General Manager, InterContinental Bucuresti.

„<<Să creăm expoziții tematice pornind de la un concept sau o poveste împreună cu artiștii români>>, motto-ul Renaissance Art Gallery prinde viață din ce în ce mai mult cu această expoziție și cu mobilizarea tinerei artiste talentate, Alexandra Andone. Colecția de tablouri scoate în evidență pasiunea și personalitatea ei, într-o reflectare a universului spiritual care îi oglindește propriul suflet”, a spus Oana Vișoiu, proprietara Renaissance Art Gallery.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii