Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bănci |
|

OTP Bank a semnat Convenția de Garantare și Plată a Granturilor, care îi permite să participe la programul IMM INVEST

OTP Bank a semnat Convenţia de Garantare şi Plată a Granturilor cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) care îi permite să participe la Programul de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii - IMM INVEST ROMANIA.
fotografie OTP (1)

Roxana Hidan, Deputy CEO Retail Division OTP Bank România: „Se vorbește foarte mult despre sănătate în ultimul timp. Iată că acum se impune să ne ocupăm și de sănătatea economiei care este direct proporțională cu numărul afacerilor din România și succesul acestora. Pentru că sectorul IMM are o contribuție substanțială în crearea de locuri de muncă, în formarea PIB-ului sau în creșterea investițiilor naționale și a exporturilor, este firesc să facem tot ce ține de noi pentru a sprijini acest segment. În acest sens, ne bucurăm că avem un rol activ în programul IMM Invest a cărui importanță pentru relansarea economiei românești nu poate fi contestată”. 

 OTP Bank precizează, totodată, că sumele alocate sunt suficiente pentru planurile la care banca s-a angajat în acest an.

Pentru clienții care doresc să afle mai multe informații, OTP Bank a creat un formular special pe website-ul băncii, astfel încât să primească în cel mai scurt timp sprijinul și consultanța de care au nevoie pentru accesarea soluțiilor de creditarea prin intermediul programului IMM Invest. Mai multe detalii pot fi aflate aici: https://www.otpbank.ro/ro/imm/credite/imm-invest-romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii