FacebookTwitterLinkedIn

Finanțarea are ca destinație noi investiții în dezvoltarea capacității de producție și a gamei de produse comercializate, dar și capital de lucru pentru susținerea contractelor comerciale încheiate anul acesta.

„Avem un angajament față de economia locală, pe care îl urmărim prin finanțarea și dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu producători și companii locale. Vrem ca aceste finanțări să meargă către business-uri autohtone, sustenabile, cu impact în economia locală, iar prin parteneriatul cu Klintensiv reușim să susținem evoluția tehnologică și crearea de locuri de muncă în cadrul unui producător esențial, furnizor de produse necesare în domeniul medical. Avem o perspectivă pozitivă pentru economia locală și reușim, prin colaborare și consultanță specializată, să identificăm soluții adaptate domeniului”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

Până la finalul acestui an, Klintensiv are în plan achiziția unei noi linii de producție și continuarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse, în special pe segmentul de produse cosmetice bio și îngrijire personală.