Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon au donat 1,2 milioane de lire sterline pentru lupta împotriva COVID-19

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon, a cărui ediţie 2020 a fost anulată, au donat suma de 1,2 milioane de lire sterline (1,36 milioane de euro) pentru lupta cu coronavirusul, informează Agerpres, conform EFE.
wimbledon

„All England Lawn Tennis Club a anunţat o serie de contribuţii pentru a sprijini recuperarea la nivel local, naţional şi internaţional după lupta cu coronavirusul, după anularea turneului din acest an”, se arată într-un comunicat.

Donaţia a fost strânsă de clubul de tenis, de Fundaţia Wimbledon şi de turneul în sine.

Preşedintele All England Club, Ian Hewitt, a afirmat că în timp ce pregăteşte pentru un an fără turneu, prioritatea sa maximă este „sănătatea şi bunăstarea celor ce fac posibilă existenţa Wimbledon-ului şi care suferă de ravagiile făcute de pandemie”.

Turneul de anul acesta a fost anulat, o premieră după Al Doilea Război Mondial, în timp ce ediţia de anul viitor se va desfăşura între 28 iunie şi 11 iulie 2021, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii