Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important IT & C and Energy news. Have a news tip? Drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Organizația Europeană a Consumatorilor se alătură unui caz antitrust al UE împotriva Apple 

Grupul de lobby Organizația Europeană a Consumatorului a anunțat susținerea cazului antitrust al Uniunii Europene împotriva Apple, potrivit căruia gigantul tehnologic distorsionează concurența pe piața de streaming muzical.  
New,York,,Usa,,November,2016:,Apple,Store,Cube,On,5th

 

Comisia Europeană a lansat acuzaţii antitrust împotriva Apple în luna aprilie, în urma unei plângeri făcute de compania de streaming Spotify, transmite Reuters.

Apple a respins acuzațiile Uniunii, afirmând că App Store a facilitat ca Spotify să devină cel mai mare serviciu de streaming muzical pe bază de abonament. 

Între timp, Organizația Europeană a Consumatorilor participă ca parte terţă în cazul antitrust al Comisiei Europene, care ar putea conduce la impunerea unei amenzi semnificative, de până la 10% din cifra de afaceri globală a Apple şi la obligarea companiei de a-şi schimba practicile.

Suntem nerăbdători să colaborăm cu Comisia pentru a ne asigura că europenii au acces la o gamă completă de servicii de streaming muzical, fără ca opţiunile lor să fie restricţionate în mod incorect sau ca preţurile să fie mărite artificial”, a afirmat directorul general al organizației, Monique Goyens.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii