Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă

De acum, utilizatorii Orange Money pot face transfer în 18 valute direct din contul de lei, către o persoană fizică sau juridică, în România sau în străinătate.
orange.jpg

Monedele incluse sunt: Euro (EUR), Dolar american (USD), Lira sterlină (GBP), Franc elvețian (CHF), Dolar canadian (CAD), Dolar australian (AUD), Leva bulgarească (BGN), Coroana cehă (CZK), Coroana daneză(DKK), Kuna croată (HRK), Forint maghiar (HUF), Yen japonez (JPY), Coroana norvegiană (NOK), Dolar neo-zeelandez (NZD), Zlot polonez (PLN), Coroana suedeză (SEK), Baht thailandez (THB), Lira turcească (TRY).

Transferurile au comision 0 și sunt realizate la un curs valutar avantajos.

„Românii au nevoie de simplitate și transparență, în special când vorbim despre servicii financiare. Piața schimburilor și transferurilor valutare nu este încă suficient de flexibilă, iar un împrumut bancar în altă monedă decât RON sau trimiterea banilor în România sau în alte țări înseamnă de multe ori conturi dedicate și comisioane extra. Pentru aceste tipuri de nevoi, Orange Money oferă de astăzi cea mai ușoară experiență de plată în aplicația mobilă” a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money România.

Orange Money este o alternativă digitală la serviciile bancare tradiționale, sigură și ușor de utilizat, prin intermediul căreia clienții pot efectua de pe telefon orice operațiune tipică unui cont bancar:

–  Transferul de bani instantaneu prin intermediul numărului de telefon sau către/din orice IBAN în lei din România, prin intermediul contului cu cod IBAN individual Orange Money

–  Plăți prin card de debit fizic și virtual

–  Plăți NFC pentru telefoanele cu Android și iOS, și pentru ceasurile compatibile Garmin, Fitbit și Apple

–  Reîncărcarea cartelelor Orange PrePay

– Alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicație, gratuit.

–  Achitarea facturilor Orange sau de la peste 70 de companii de utilități.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii