Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Tech |
|

OPPO România: Bateria smartphone-urilor se încarcă de la 0 la 100% în 38 de minute. Ce prețuri și specificații au produsele din seriile Reno, Find X și A?

OPPO s-a lansat oficial și în România, iar produsele vor fi disponibile în magazinele fizice, online și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă începând din 6 iunie.
Incarcare Find X2 Super VOOC_3

OPPO este un brand global, cu prezență în peste 40 de țări și cu mai mult de 40.000 de angajați la nivel mondial. Compania va investi șapte miliarde de dolari până în 2022,  pentru a aduce noi inovații în tehnologiile cheie hardware și software,  precum și în cazul conectivității 5G, alalgoritmilor de inteligență artificială (AI), realitate augmentată (AR), big data și altele, pentru a susține dezvoltarea continuă a companiei ca un jucător global esențial în era 5G.

Începând cu 6 iunie, cele mai noi produse OPPO din seriile Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless pot fi găsite de către utilizatorii români în magazinele retailerilor locali Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, precum și la operatorii de telefonie mobilă, Orange și Vodafone.

Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre, ce oferă imagini fără cusur.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

Smartphone-urile OPPO îmbină tehnologii avansate cu linii de design care subliniază eleganța contemporană și atenția la detalii, iar materialele premium din care sunt realizate telefoanele completează întreg ansamblul, transformând fiecare produs într-o operă de artă.

În acest moment, portofoliul local de produse include smartphone-uri și căști, însă, pe parcursul acestui an, OPPO va adăuga noi game de produse.

OPPO Reno3 Pro 5G

OPPO Reno3 Pro 5G, care va costa aproximativ 2.000 lei, reunește într-o carcasă subțire (7,7 mm) un design elegant. Echipat cu puternicul procesor QualcommSnapdragon 765G și cu funcție anti-lag, telefonul oferă consumatorilor o experiență de utilizare rapidă și cursivă. Mai mult, sistemul de răcire stratificatși bateria de 4025 mAh fac ca Reno3 Pro 5G să fie pregătit pentru o utilizare îndelungată la intensitate maximă. Iar, datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%.

Smartphone-urile OPPO impresionează la capitolul foto-video. Reno3 Pro 5G continuă o parte dintre inovațiile aduse de seria Reno2 dar are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). Fotografiile și video-urile cu cadre fluide sunt obținute prin îmbinarea informațiilor de la mai mulți senzori, împreună cu o analiză inteligentă a scenariilor surprinse. În același timp, Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Totodată, Reno3 Pro 5G surprinde imagini clare și stabile indiferent de condițiile de luminozitate. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.

Înceeace privește afișarea conținutuluisurprins, luminozitateaecranuluiOLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poateajungepână la 1100niți. Astfel, utilizatorii pot vedea conținutul afișatchiar și în lumina directă a razelorsoarelui. Rata de răspuns maximă de 180Hz le permiteutilizatorilor să se bucure de jocuri pe care să le poată controla în timp real sau să urmărească video-uri la calitate ridicată. Mai mult, ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinlandpentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+.

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și  integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru. 

OPPO Find X2

Vârful de gamă OPPOFind X2 (aprox. 3.600 lei) are la bază filosofia companiei de a oferi produse cu performanțe de top și design contemporan dar, totodată, rafinat.

Datorită ecranului Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori, experiența de utilizare este inegalabilă. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.

Performanțele de top ale acestui model impresionant sunt completate de puternicul procesor Snapdragon 865, OPPO Find X2 fiind printre primele telefoane care îl utilizează. Acesta, alături de bateriacompusă din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh, conferă o rezistență ridicată și o funcționare fără cusur în orice scenariu de utilizare.

De asemenea, utilizatorii activi sunt asigurați că înregistrările video nu doar că vor avea o calitate ridicată dar, datorită modului Ultra Steady Video și algoritmului OPPO de stabilizare al imaginii, chiar și cele mai dinamice activități vor fi surprinse fără tremur și fără imagini sacadate.

Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, astfel că Find X2 nu doar că redă ci și creează un conținut premium chiar și în cazul fotografiilor din timp de noapte.

Acest lucru este asigurat și prin noul chip OIS alături de o tehnologie multi-focus și un algoritm de ultra-rezoluție care asigură consistența culorilor și egalizarea lor în cazul tuturor camerelor. Senzorul 1/2.0, apertura de f/1.7 și sistemul stratificat de reducere a zgomotului, asigură poze clare chiar și în cele mai întunecate cadre. Mai mult, algoritmul modului Ultra Night se aplică tuturor celor 3 camere așa că poți realiza cele mai impresionante fotografii de la orice distanță.

Noul OPPO Find X2are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în varianta de culoare Negru.

OPPO Seria A

Produsele din seria A sunt performante dar, totodată, mai accesibile, fiind potrivite pentru utilizatorii dornici să se exprime prin conținut digital.

Modelele seriei A sunt dotate cu procesoare quad-core sau octa-core, au baterii puternice, ecrane luminoase care dispun de  TUV Blue Light Shield și sisteme foto de 2, 3 sau 4 camere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii