FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua hotelieră Accor va crește cu 300 de destinații noi în întreaga lume, anunță compania. În România, după patru deschideri în 2021, anul acesta sunt anunțate alte două: ibis Styles Bucharest Airport și Mercure Brașov Cubix.

Ibis Styles Bucharest Airport este o unitate cu 85 de camere, construită recent în apropierea Aeroportului Internațional Henry Coandă București, care va fi inaugurată în trimestrul doi, iar Mercure Brașov Cubix, cu 57 de camere, este amplasat în imediata apropiere a zonei comerciale de pe Bulevardul Saturn din orașul de sub Tâmpa.

Alte deschideri sunt anunțate în multe dintre cele mai interesante orașe din lume – cum ar fi Londra, Doha și Moscova, unde se vor deschide mai multe hoteluri Accor noi în acest an, în timp ce mai multe branduri Accor au căutat orizonturi exotice cum ar fi Pangkalan Bun din Indonezia; Copenhaga, Danemarca; și Casco Viejo din Panama City.

În Europa, grupul își continuă expansiune prin deschideri recente și viitoare, cum ar fi Sofitel Barcelona Skipper, Mercure Amsterdam North, ibis Styles St. Margrethen Elveția, Mercure Hotel President din Lecce, MGallery Cagliari Palazzo Tirso, Italia și altele.