FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium Nordis Group organizează în weekendul 29 aprilie – 1 mai un eveniment de tip Open House la ansamblul Nordis Mamaia 5*****. 

Cu această ocazie, vizitatorii vor avea oportunitatea de a descoperi în detaliu acest proiect de pe litoral, iar clienții vor putea să vadă cum se concretizează investiția lor. Porțile hotelului vor fi deschise atât celor interesați de investiții imobiliare, cât și publicului larg și presei. 

”Unitățile hoteliere din Nordis Mamaia au fost achiziționate în proporție de peste 90%, semn că investitorii au apreciat modelul unic de business pe care îl propunem – cumpărarea unei camere de hotel care aduce randament garantat de 7% pe an și venit pasiv pe 30 de ani”, a declarat Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

În plus, investitorii prezenți la evenimentul Open House Nordis Mamaia, care aleg să facă orice fel de achiziție în proiectele Nordis, în weekendul 29 aprilie – 1 mai, beneficiază de CEC-ul de investiție prin care au parte instant de un discount proporțional cu valoarea investiției. 

Cei interesați pot alege între a achiziționa un studio sau un apartament în corpurile hoteliere ale ansamblurilor Nordis. Prețurile (fără TVA) pornesc de la €89.200 pentru un studio și de la €138.900 pentru un apartament cu două camere. 

În corpurile rezidențiale de la Nordis Mamaia, clienții pot cumpăra un studio cu prețuri pornind de la €71.390, iar un apartament cu două camere cu prețuri de la €119.000. 

În prezent, unitățile din clădirile hoteliere 1 și 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate în proporție de 95%.