FacebookTwitterLinkedIn

One United Properties are în prezent șase proiecte rezidențiale în diferite faze de dezvoltare, care însumează aproape 4.100 de unități locative.

Compania are în prezent un stoc important de terenuri pe care îl va dezvolta, a anunțat Beatrice Dumitrașcu, CEO al diviziei rezidențiale din cadrul One United Properties.

„Anul acesta vom livra One Timpuri Noi, One Verdi Park, One Modrogan, pe lângă Faza 1 din One Cotroceni Park, care s-a livrat deja. Iar anul viitor vom mai livra încă trei proiecte, așadar din stocul pe care îl avem azi la vânzare mai sunt 430 de unități locative, 17% din tot ce s-a construit în ultimii doi ani”, a explicat Dumitrașcu în cadrul conferinței organizate de Bucharest Real Estate Club (BREC).

One Cotroceni Park este o dezvoltare multifuncțională de regenerare urbană, desfășurată pe 5,8 hectare de teren. La parterul celor opt blocuri, care au în total 900 de apartamente, sunt prevăzute cca 20.000 mp de spații comerciale. Pe lângă componentele rezidențială și comercială, tocmai s-a predat prima fază a proiectului de birouri integrat în One Cotroceni Park, așa că noii chiriași se pot muta.

„Acest proiect este o dovadă a faptului că putem avea totul în proximitate. Este primul proiect mare dezvoltat de noi în segmentul mediu-plus, pe care am pătruns de curând, și ne dăm seama că mai sunt foarte multe zone în București care pot fi dezvoltate în același sens, pentru a evita aglomerarea din nord. Cred că, dacă aceste zone s-ar dezvolta, infrastructura ar fi mult mai prietenoasă”, a punctat Beatrice Dumitrașcu.

Ea a precizat că sunt multe terenuri pe piață care pot fi tranzacționate, pe toate segmentele de preț, și că devine interesantă zona de platforme industriale, care au tot fost tranzacționate de-a lungul timpului, dar nu au fost atât de mult dezvoltate.