FacebookTwitterLinkedIn

Investitorul imobiliar One United Properties a vândut, în numai trei luni, aproape 60% din unitățile rezidențiale din cadrul proiectului One Herăstrău Vista. Dezvoltarea rezidențială de lângă Parcul Herăstrău include 117 unități locative, dintre care 69 erau deja vândute la data de 30 septembrie a acestui an. Valoarea brută de dezvoltare pentru One Herăstrău Vista este de 38,1 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru septembrie 2024.

One Herăstrău Vista va include o clădire cu 11 etaje și o suprafață totală construită de 13.440 mp. Fiind amplasată lângă Parcul Herăstrău, dezvoltarea va beneficia de acces la multe zone verzi. 

„One Herăstrău Vista vine să completeze colecția One Herăstrău din portofoliul nostru, alături de dezvoltările One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza și One Herăstrău Towers. (…) Vânzările pentru această dezvoltare premium au fost deschise în această vară, iar în numai trei luni am vândut 69 de unități din totalul de 117. Opțiunile de accesare a locuințelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la opțiunea de 5 rate egale”, a declarat Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.