FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de spații logistice și industriale polonez MLP Group, a numit-o, începând din septembrie, pe Olga Melihov în poziția de Country Head România. Ea va fi responsabilă cu dezvoltarea de noi proiecte industriale și logistice pe plan național.

Olga Melihov are aproape 20 de ani de experiență în sectorul imobiliar comercial din regiunea Europei Centrale și de Est. Pe parcursul carierei, a lucrat pentru E-infra România, a condus BNP Real Estate România în calitate de Country Manager și, de asemenea, a lucrat ca International Development Manager pentru dezvoltatorul imobiliar Mayland Real Estate din Polonia, unde a fost în responsabilă cu dezvoltarea, comunicarea și activitățile de marketing ale companiei în Polonia și România. 

Pe lângă piețele din Polonia, Germania și Austria, MLP Group construiește în România complexul de depozite MLP Bucharest Park West, care va avea o suprafață de 99.000 mp. Centrul logistic este situat la 15 km de capitală, în imediata apropiere a autostrăzii A1. Peste 22.000 mp din Faza 1 a proiectului a fost deja finalizat și închiriat integral. Următoarele faze sunt în pregătire.

MLP Group, listat la Bursa de Valori din Varșovia, deține și administrează un portofoliu de proprietăți cu aproximativ 1,55 milioane mp de spații industriale și logistice.