FacebookTwitterLinkedIn

O nouă colecție Roche Bobois este o sărbătoare a creativității. Forme geometrice, curbe ample sau delicate, suprafețe cu finisaje moderne, texturi care respiră confort – toate conviețuiesc armonios într-o colecție în care designul îndrăzneț menține o relație cordială cu spiritul practic și cu diversitatea.

Canapea Syntone
Canapea Presage

Dacă nu ar avea dimensiuni generoase, canapeaua Syntone ar fi un simbol discret al inovației în materie de confort. Datorită mecanismului cu amortizoare cu gaz încorporat, pernele spătarului sunt ajustabile. Concepută de designerul Philippe Bouix, canapeaua Syntone este disponibilă în mai multe dimensiuni și într-o combinație variată de culori – inclusiv pernele lombare pot fi colorate într-o gamă variată de nuanțe. Canapeaua Syntone poate fi admirată în showroom-ul Roche Bobois din București, alături de canapeaua Presage ale cărei perne cu forme ample sunt însăși definiția relaxării. 

Polygonia, bufet
Design Giacomo Garziano
L 263 x H 81 x P/D 67 cm

Într-un registru diferit, dar spectaculos din punct de vedere vizual, se înscrie bufetul poliedral Polygonia. Acesta este fratele mai mic al lui Zephyrus, o serie limitată de 55 de piese, concepută în 2017 de designerul Giacomo Garziano pentru Roche Bobois și inspirată de fluturele amazonian Polygonia Zephyrus. Situată la intersecția dintre artă, design și matematică, sculpturala piesă este o provocare pentru imaginație și este disponibilă în 200 de culori metalice.

Fraction, oglindă
Design Studio Juam
PM/small : L 70 x H 95 x P/D 5 cm
GM/large : L 103 x H 140 x P/D 9,5 cm

Nu există obiect de mobilier lipsit de importanță în noua colecție Roche Bobois, designerii punându-și cu același entuziasm creativitatea la lucru și când vine vorba de accesorii – oglinzi sau lămpi. Fraction și Twirl sunt două oglinzi cum nu se poate mai diferite, care au în comun tocmai forma ieșită din… comun.

AQUA, masă, serie limitată, design Fabrice Berrux, H 75 cm x Ø 158 cm
TARMAC, masă de cocktail, design Cédric Ragot
Y : L 180 x H 30 x P/D 90 cm
T : L 140 x H 30 x P/D 100 cm

O vază supradimensionată poate fi piciorul unei mese, un poliedru în forma literei Y devine masă de cocktail, pânza unui velier este abajurul unei lămpi, iar dosul plăcilor de gresie inspiră modelul covorului Architrave.

Așa cum un vis devine mai frumos când se împlinește, o idee își sporește farmecul odată ce prinde viață. Cu materiale prețioase sau ecologice, dar finisate impecabil, Roche Bobois își folosește savoire-faire-ul pentru a da viață imaginației designerilor și pentru a face din fiecare casă un cămin al creativității.

ROCHE BOBOIS România, Str. General Budișteanu 28C, București