Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

O nouă platformă de ride-sharing se va lansa pe piața din România: PinkCab se va adresa exclusiv femeilor și copiilor și își propune să ajungă la 10% din piață în primul an

Competiția pe piața de ride-sharing locală se întețește: PinkCab, platformă de ride-sharing destinată exclusiv femeilor și copiilor, fondată de un român, se va lansa până în martie 2020, conform informațiilor furnizate de către reprezentanții companiei.
pink cab

“Planificăm să începem operațiunile noastre în România până la sfârșitul lunii decembrie, în funcție de cât de curând vom primi licențele necesare și cât timp va trece revizuirea și aprobarea guvernului, vom fi gata să lansăm PinkCab România până în martie 2020. În ceea ce privește așteptările pentru piața românească, 1 din 10 români utilizează și apreciază deja serviciile de ridesharing, deoarece pot fi accesibile, sigure, de înaltă calitate și fiabile. România este în prezent a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est pentru Ridesharing și ne propunem să dobândim 10% din piață în primul nostru an”, au spus reprezentanții PinkCab pentru Forbes România.

Platforma este prezentă în Trinidad Tobago, țară unde locuiește fondatorul acesteia, Cristian Nica. Astfel că acum, fondatorul își dorește extinderea PinkCab și pe piața din România. Platforma și-a propus să fie o alternativă sigură de transport atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri.

“Investiția inițială este de 250.000 de euro și vom începe cu 100 de mașini”, au mai spus reprezentanții companiei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii