FacebookTwitterLinkedIn

IPG Health, rețeaua globală de comunicare și marketing medical, a format o alianță strategică cu Brain & Heart Communications din România, pentru a oferi sprijin clienților globali în extinderea business-ului pe piețele din România și din Europa Centrală și de Est.

Ca urmare a afilierii, agenția se numește McCann Health Brain & Heart.

Colaborarea strategică adaugă expertiza extinsă, resursele specializate și dimensiunea globală a business-ului IPG Health la experiența vastă în comunicare medicală integrată a agenției locale.

Cu sediul în București, McCann Health Brain & Heart este condusă de Ruxandra Vasilescu, un veteran al industriei de comunicare și advertising, cu peste 16 ani de experiență. Ruxandra Vasilescu a făcut parte din proiectele globale McCann Health începând din anul 2015 și are un palmares de peste 70 de premii locale și internaționale, inclusiv în cadrul Cannes Lions Health.

Ruxandra Vasilescu, Managing Director: „Viziunea noastră este de a crea comunicarea medicală integrată de care este nevoie în CEE pentru adopția și lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sănătate. Echipa este definită de o ‚obsesie sănătoasă’ de a transforma oportunitățile de business în acțiuni de informare, educare și engagement al publicului”.

McCann Health Brain & Heart are o echipă de peste 30 de creativi, strategi și consultați în domeniul comunicării medicale. Managementul este asigurat de Marius Geantă, fondatorul Centrului de Inovație în Medicină în funcția de Medical Director; Raluca Andreica –  Creative Director, Andrei Alexandru – Head of Strategy și Oana Călin, Account Director.