Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nu ai luat 10 la BAC anul acesta? Prinde o bursă ca să faci performanță!

Antreprenorul clujean, Călin Biriș a lansat platforma #nuamfostde10, o inițiativă adresată absolvenților de liceu care nu au luat 10 la BAC anul acesta, însă iubesc educația pe termen lung și își doresc să devină profesioniști performanți, cu rezultate practice în domeniile spre care tind.
Ecommerce_online_shutterstock_Ecommerce

Călin Biriș (foto), inițiatorul proiectului: „Eu #nuamfostde10 la BAC, însă cu toate acestea sunt un profesionist în domeniul meu. Atunci când vorbim despre educație, trebuie să fim mai buni doar decât propria persoană. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalți pe termen scurt, să fim de 10, trebuie să fie inlocuită cu dorința de a deveni profesioniști performanți, cu rezultate practice. Este excelent sa iei nota maximă, notele sunt importante pentru autoevaluare și admitere la studii superioare, însă ce contează cel mai mult este dorința de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie. Prin proiectul #nuamfostde10 doresc să transmit un mesaj tinerilor absolvenți: ne dorim profesioniști bine pregătiți, care rămân în țară și care iubesc educația pe termen lung”.

România este pe locul 3 în lume privind problema ocupării posturilor vacante. Circa 72% dintre companii au dificultăți în a-și găsi angajați, doar Japonia și Taiwan o duc mai rău ca noi, conform unui studiu ManPower Group din 2016. Acest lucru se întâmplă datorită migrației populației și lipsa profesioniștilor.

Pentru a încuraja absolvenții de liceu să investestească în continuare în dezvoltarea lor, 7 antreprenori și traineri de succes din România au decis să ofere 80 de burse, în valoare de peste 51.000 de euro, la cursurile lor online pe teme de business și dezvoltare personală.

Călin Biriș, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcaș, Andrei Țigănaș, Ovidiu Oltean și Zoltan Veres au dezvoltat platforme de învățare online, iar împreună, în cadrul proiectului #nuamfostde10, oferă gratuit cursuri practice în valoare totală de peste 51.000 de euro absolvenților de liceu din 2017 care nu au fost de 10 la BAC.

„Este important să respecți școala și să te străduiești să obții nota 10, dar este esențial să onorezi viața și să ai atitudinea de nota 10”, afirmă Eliade Rotariu, trainer în cadrul #nuamfostde10, Senior Consultant, Trainer – Director General, De KLAUSEN.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – IUNIE 2017

„Am fost plecat din România crezând că aici nu se poate. Nu vreau să fiu ipocrit să spun că nu m-a ajutat plecarea în Portugalia… din contră, mi-a schimbat viața, dar se poate și în România. Vreau să văd din ce în ce mai mulți tineri care aduc valoare în țară. De aceea susțin acest proiect”, declară Lorand Soares Szasz, trainer în cadrul #nuamfostde10, Antreprenor și expert în creșterea accelerată a IMM-urilor.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – IUNIE 2017

„Sunt asteptați să sprijine acest proiect și alți traineri care doresc să susțină mediul educațional din România. Avem nevoie de specialiști care iubesc educația pe termen lung, iar acest lucru presupune o schimbare a modului de gândire. Cu toții ar trebui să ne implicăm să sprijinim tinerii să rămână în țară și să devină profesioniști performanți.” a menționat Călin Biriș.

Pentru a putea aplica la aceste cursuri, tinerii trebuie să îndeplinească două condiții: aceștia trebuie să fi dat BAC-ul în 2017 și să aibă media identică cu cea a trainerului pentru cursul căruia dorește să aplice.

Toate cursurile sunt online și pot fi accesate oricând și de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de-aceea acestea vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.

Toți cei interesați, pot să aplice pe www.nuamfostde10.ro, iar cei care doresc să susțină proiectul în social media, sunt invitați să folosească hastagul #nuamfostde10, împreună cu materialele de promovare disponibile pe site în secțiunea Susține proiectul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii