FacebookTwitterLinkedIn

Novum by the Sea, parte din grupul Novum Invest, a investit 3 milioane de euro în extinderea zonei de balneo și tratament din incinta complexului din Olimp. Proiectul este menit să atragă clienții la tratamente și wellness și în afara sezonului de vară. 

“Acesta este un pas înainte în strategia Novum by the Sea de a extinde perioada de funcționare a complexului și de a atrage vizitatori pe tot parcursul anului”, spune Alin Popa, CEO Novum Invest.

Tot în cadrul Novum by the Sea, în curând va începe dezvoltarea unui proiect rezidențial premium, intitulat Novum by the Sea Grand Resort, a anunțat dezvoltatorul. Acesta va cuprinde trei blocuri rezidențiale, iar viitorii proprietari vor avea acces special la “facilitățile resortului, piscină interioară, SPA-ul recent inaugurat și la zonele de agrement și divertisment”, adaugă Alin Popa. 

Ansamblul rezidențial va cuprinde 408 apartamente și 36 de duplexuri, precum și 465 de locuri de parcare, situate în cele trei niveluri de subsol. 

Novum Invest este un dezvoltator imobiliar care a dezvoltat, până în prezent, peste 3.000 de unități rezidențiale deja locuite, în 14 proiecte. Pe lângă proiectul Novum by the Sea, din Olimp, în segmentul de hospitality Novum Invest a lansat și hotelul Ibis Bucharest Politehnica, iar în prezent, are în dezvoltare, în București, cinci noi proiecte rezidențiale, cu peste 1.800 de apartamente care urmează să fie livrate în următorii doi ani.