FacebookTwitterLinkedIn

Clădirea este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 și are o suprafață totală de 1.030 de metri pătrați. Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuințe, dintre care 3 apartamente de lux și un penthouse situat pe ultimele trei etaje. În egală măsură, la demisol, clădirea dispune și de un spațiu de birou. Construcția se ridică la o investiție de 8 milioane de euro.

Prestigiosul brand de ceasuri de lux Rolex a deschis aici un magazin care dispune de două locuri de parcare, la parterul clădirii.

„Prin intermediul acestui proiect aducem pe piața din București imobile exclusiviste, executate la cele mai ridicate standarde de calitate. Ne adresăm unui segment elitist de consumatori, acele persoane care dispun de o forță puternică de cumpărare și care apreciază rafinamentul. Pentru cei care își doresc mai mult, clădirea noastră oferă o experiență inegalabilă. Pentru ei am gândit Nordis Primăverii Boutique, o proprietate care se distinge prin rafinament și propune un mod cu totul exclusivist de a trăi”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.