Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Nokia lansează propriul sistem prin care verifică temperatura angajaţilor

Nokia a creat un sistem prin care verifică temperatura angajaţilor şi dacă aceştia poartă mască, pentru a proteja persoanele care s-au întors la muncă.
nokia

Nokia a creat un sistem automat care utilizează o cameră termică că să afle dacă o persoană are temperatură sau dacă nu poartă mască, scrie MediaFax. Sistemul transmite o alertă managementul companiei, cu scopul de a proteja angajaţii în timp ce se întorc la muncă.

Sistemul vine şi cu posibilitatea unor setări de confidenţialitate. Aceste setări  blureaza faţa utilizatorului pentru a respecta reglementările din India. Fabrica Nokia din India are peste 1.000 de angajaţi şi a fost închisă din cauza restricţiilor din ţară. 

Numărul total de cazuri de coronavirus în India a crescut la 7 milioane. Există 812390 de cazuri active de infecție cu coronavirus în țară, care reprezintă 11,11% din numărul total de cazuri, arată datele Ministerului Sănătății.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii