Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Nokia 1.3, disponibil acum și în România

Compania care deține licența Nokia pentru telefoane, HMD Global, a anunțat în cursul zilei de astăzi disponibilitatea pe piața românească a Nokia 1.3, la prețul recomandat de 429 lei. Telefonul dispune de tehnologii moderne și un sistem de operare Android 10, ediția Go.
 aboneaza-te
Nokia 1.3 (1)

Nokia 1.3 este primul smartphone care dispune atât de Camera Go, tehnologie de fuziune a imaginilor cu suport AI, cât și de Gallery Go. Dispozitivul are un ecran HD+ fără ramă într-un design specific telefoanelor Nokia, asigurând o vizibilitate ridicată, atât la interior, cât și afară, în condiții de luminozitate ridicată.

Nokia 1.3 este printre primele telefoane lansate cu Android 10 (versiunea Go) care beneficiază de mai multă viteză, mai multă securitate și milioane de aplicații. În plus, utilizatorii vor beneficia de o experiență care se îmbunătățește constant, cu un terminal pregătit pentru Android 11 (ediția Go).

Parteneriatul nostru cu echipa Google ne-a permis să lansăm unul dintre primele smartphone-uri cu Android 10 (ediția Go) și să fim printre primii care introduc aplicația Camera Go pe un terminal. Aceste aspecte, îmbinate cu tehnologia de fuziune a imaginilor cu suport AI, permit utilizatorilor să capteze mai multe fotografii, fără griji cu privire la spațiul de stocare. Am inclus un display mare HD+, cu luminozitate îmbunătățită și am păstrat atributele finlandeze, îmbinând performanța cu un design nordic clasic pentru cel mai nou și accesibil smartphone din portofoliul nostru, a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Tehnologii moderne la un preț convenabil

Nokia 1.3 oferă o experiență de vizualizare care devine și mai bună în condiții cu luminozitate ridicată, de 400 nits, având un ecran HD+ fără ramă de 5.71” și un design cu notch. În plus, pe lângă camera principală de 8MP cu auto focus și Flash LED, Nokia 1.3 dispune și de o cameră frontală de 5MP cu un boost de luminozitate.

Nokia 1.3 este printre primele smartphone-uri care au aplicația Camera Go, realizată de Google. Aplicația introduce funcții precum Mod Portret pe telefoanele entry-level, oferind fotografiilor un aspect profesional, datorită focusului pe subiect. Mai mult, Camera Go monitorizează spațiul de stocare destinat fotografiilor și videoclipurilor și ajută utilizatorul să îl elibereze.

Nokia 1.3 îmbină performanța cu o autonomie de durată, având o baterie de 3000mAh și fiind totodată foarte rapid, datorită Platformei Mobile optimizate Qualcomm 215.

Inteligența artificială și design nordic clasic

Utilizatorii noului smartphone pot folosi funcția Lens a Google Go pentru a realiza căutări vizuale sau pentru a citi cu voce tare sau pentru a traduce texte.

Poze din mers? Nokia 1.3 este unul dintre primele smartphone-uri care dispune de aplicația Gallery Go, care organizează automat fotografiile și oferă funcții de editare printr-o simplă atingere.

Nokia 1.3 este primul telefon din seria Nokia 1 care dispune de un buton special Google Assistant. Utilizatorii pot adresa întrebări, verifica programul sau chiar diminua luminozitatea, folosind butonul care învață și se adaptează după fiecare folosire.

Nokia 1.3 prezintă toate elementele specifice design-ului nordic, de la fața elegantă din sticlă, la spatele cu finisaj de tip nano 3D solid, modelul fiind disponibil în trei variante de culoare: Cyan, Sand și Charcoal.

Android 10 (Ediția Go)

Fiind unul dintre primele smartphone-uri lansate cu Android 10 (Ediția Go), aplicațiile se deschid cu 10% mai rapid decât în cazul OS-ului anterior. Android 10 (Ediția Go) include și o nouă modalitate de criptare care permite același nivel de securitate a datelor precum orice alt terminal Android.

Utilizatorii Nokia 1.3 vor beneficia de actualizări lunare garantate de securitate timp de trei ani și de actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani, cu un device pregătit pentru Android 11 (Ediția Go).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii