FacebookTwitterLinkedIn

NOD și CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, au încheiat, recent, un acord pentru o extindere de aproximativ 14.000 metri pătrați, situată într-un depozit nou, de clasa A, care va fi finalizat în trimestrul al patrulea al acestui an.

Distribuitorul ocupă deja peste 30.000 de metri pătrați în CTPark Bucharest West, care au fost livrați anul trecut.

NOD este chiriaș al CTPark Bucharest West de anul trecut și suntem bucuroși că CTP le poate sprijini creșterea”, a declarat Robert Pitt, COO al CTP.

Lucrările de construcție pentru depozitul în care NOD va ocupa 14.000 de metri pătrați de spații de depozitare au fost demarate la începutul acestui an.

CTP este un partener puternic, așa că a fost un pas firesc să ne continuăm dezvoltarea accelerată alături de ei. Ne extindem rapid, așa că avem nevoie de noi spații de depozitare, unde să putem stoca un număr cât mai mare de produse. Activitatea noastră este sezonieră, înregistrând un vârf în ultimul trimestru al anului, în timpul Black Friday și al sărbătorilor de iarnă. Așadar, noile spații în care ne vom extinde sunt programate pentru livrare în momentul perfect, având ca avantaje pentru noi, reducerea timpului de livrare și creșterea flexibilității”, a adăugat Andrei Militaru, directorul comercial al NOD.

CTPark Bucharest West este proiectat să devină cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, cu peste 1 milion de metri pătrați suprafață închiriabilă. Conceptul parcului îmbină serviciile oferite la fața locului, facilitățile și conexiunea la spații Build-to-Suit, create pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de afacere.

Anul în curs va fi marcat de un proces accelerat de dezvoltare în partea de vest a Bucureștiului, unde CTP deține trei parcuri logistice. În total, compania are programată livrarea a aproximativ 236.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă, în aproprierea Bucureștiului, din care circa 175.000 de metri pătrați vor fi situați în CTPark Bucharest West.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 de metri pătrați de suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

NOD este liderul pieței românești de distribuție a produselor electro-IT, cu o cifră de afaceri de 234 de milioane euro, anul trecut, o creștere de 7%, față de anul precedent. În prezent, compania desfășoară operațiuni pe piețele din România și Republica Moldova, având o bază de clienți cu peste 1.500 de revânzători activi. Portofoliul NOD cuprinde o gamă largă de produse, reprezentând producători precum Dell EMC, HP, HP Enterprise, Microsoft, Asus, Canon, LG, Artic Beko, Philips, Samsung și multe altele.