FacebookTwitterLinkedIn

Neuralink, compania specializată în implantarea de cipuri la nivelul creierului a miliardarului Elon Musk, şi-a mutat înregistrarea sediului central din Delaware în Nevada, potrivit portalurilor de afaceri din ambele state.

Mutarea vine la aproximativ o săptămână după ce Elon Musk a spus că Tesla va organiza un vot al acţionarilor pentru a transfera sediul central al companiei din Delaware în Texas, după ce un judecător i-a invalidat pachetul salarial de 56 de miliarde de dolari, potrivit Reuters.

Cu toate acestea, schimbarea statului unde este înregistrată Tesla ar putea întâmpina obstacole, cum ar fi procesele investitorilor, mai ales dacă este văzută ca o mişcare pentru a-i asigura lui Musk pachetul salarial, sunt de părere experţii juridici.

Musk a spus săptămâna trecută că Neuralink a implantat primul său cip cerebral la un pacient uman, care se recupera bine după procedură.

Neuralink nu a răspuns până acum unei solicitări de comentarii trimise de Reuters.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.