Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Netflix a lansat cinci jocuri video pentru dispozitive mobile

Platforma de streaming Netflix a lansat marţi cinci jocuri pentru dispozitive mobile, destinate abonaţilor de pe unele pieţe europene.  
Netflix

Parte a eforturilor sale de diversificare a serviciilor pe care le oferă, alături de intensificarea concurenței pe piața de streaming video, Netflix intră în industria jocurilor video, potrivit Reuters.

Compania a introdus jocurile video “Stranger Things: 1984”, “Stranger Things 3: The Game”, “Card Blast”, “Teeter Up” şi “Shooting Hoops” pentru Android, în Spania şi Italia.

Polonia, unde titlurile “Stranger Things” sunt deja disponibile, va primi celelalte trei titluri.

“Ne aflăm încă la început, dar suntem nerăbdători să aducem aceste jocuri exclusive ca parte a calităţii de membru al Netflix, fără publicitate şi fără achiziţii în aplicaţie”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Netflix a anunțat intenţia de a intra pe piața jocurilor video atunci când a raportat rezultatele trimestriale trecute.

”Vedem jocurile ca o nouă categorie de conţinut pentru noi, similară cu extinderea pe segmentul filmelor originale, animaţiei şi televiziunii fără actori, a afirmat compania într-o scrisoare adresată acţionarilor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii