Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Netflix investește 100 mil. de dolari în instituțiile financiare cu proprietari de culoare

Investiția anunțată de Netflix face parte din strategia companiei de streaming de a reduce decalajul nivelului de trai dintre „America de culoare” și „America albă”.
netflix

„Credem că o infuzie mai mare de capital în aceste comunități poate face o diferență semnificativă pentru oamenii și afacerile locale, ajutând mai multe familii de culoare să-și cumpere prima casă sau să economisească pentru accesul la educație, sprijinind, de asemenea, dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale” a transmis Netflix într-un comunicat citat de cnn.com.

Instituțiile financiare și cooperativele de credit minoritare reprezintă doar 1% din totalul organizațiilor de profil în America.

Majoritatea întreprinderilor deținute de patronii de culoare în comunitățile locale au până la 10 angajați, cu venituri anuale mai mici de 1 mil. de dolari și, de obicei, nu au acces la creditele oferite de către băncile comerciale mari din America, precum Chase (CCF), Bank of America (BAC) sau Wells Fargo (CBEAX).

Ca parte a strategiei, Netflix va investi, de asemenea, 25 mil. de dolari în susținerea Local Initiatives Support Corporation, organizație care sprijină inițiativele antreprenorilor de culoare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii