FacebookTwitterLinkedIn

Cele două filme sunt ultimele listate în newsletterul electronic „Nou pe Netflix – Septembrie 2019” și sunt singurele titluri din listă care nu au menționate datele exacte ale premierelor, ci textul “În curând”, notează Media Expres.

Câini” este lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mirică din 2016, un film selecționat la Cannes și premiat la Gala Gopo în România, iar „Despre oameni și melci” este un film din anul 2012 regizat de Tudor Giurgiu despre o fabrică în pragul falimentului pe care angajații încearcă să o salveze donând… spermă. Potrivit Cinemagia.ro ambele filme au avut performanțe modeste pe marile ecrane din România, „Câini” (premiera 19.09.2016) având în total 30.131 de spectatori la distribuția în cinematografe, în vreme ce filmul lui Tudor Giurgiu (premiera 10.09.2012) a avut un număr total de 64.696 de spectatori.

Până în prezent Netflix are în distribuție zece filme românești: „#Selfie”, “Love Is a Story”, “#selfie69”, “Oh, Ramona!”, “Ghinionistul”, “Love by Design”, „Povestea unui pierde-vară”, „Pup-o, mă!”, „De ce eu?” și „Love Building”.

Netflix este liderul global al distribuției de programe de televiziune prin internet, cu mai mult de 151 de milioane de abonați din peste 190 de țări, difuzând seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi.

Netflix este primul serviciu global de distribuție de programe prin internet, abonații având acces nelimitat la conținut, fără publicitate, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.