FacebookTwitterLinkedIn

Alin Iacob, cofondatorul și director general al Conso Media Group, a investit la rândul lui, pentru a păstra o deținere semnificativă în companie.

Investiția în Conso.ro este prima din domeniul financiar făcută de Neogen.

Cu experiență în BestJobs, Vivre și Clever Taxi, Neogen creează premisele transformării modelului de business Conso, cu o orientare majoră către tranzacționarea de produse și servicii financiare”, au anunțat reprezentanții Conso.ro.

După peste 12 ani de existența, recent, Conso.ro și-a diversificat recent activitatea prin lansarea unui comparator de prețuri la energie electrică, intenționând să se extindă spre comparatoare pentru asigurări și alte domenii.

„Împreună cu echipa Conso, care se va extinde în perioada următoare, ne propunem să ne transformăm în principalul canal de comunicare și de tranzacționare între instituțiile financiare și clienții lor, actuali și potențiali”, a declarat Călin Fusu, CEO Neogen și noul administrator Conso Media Group.

În prezent comparatorul are peste 180.000 de utilizatori unici și peste 700.000 afișări lunar, serviciile fiind gratuite pentru consumatori.

Conso.ro este un portal independent care nu este administrat sau deținut de companii care desfășoară și activități de brokeraj de credite sau de companii în spatele cărora se află bănci sau alte instituții financiare.

Înființată în anul 2000, Neogen s-a specializat pe dezvoltarea de businessuri de succes de tip marketplace în zona online, cele mai importante fiind BestJobs, Vivre, Clever Taxi (vândută între timp la Daimler) și iTaxi.